Ръководството на ЦСКА: Поклон пред великата \"червена\" публика!

15:35
Ръководството на ЦСКА: Поклон пред великата \"червена\" публика!
Изпълнителните директори на ЦСКА Венцислав Живков и Пенко Пенков в прочувствено писмо благодариха на феновете за подкрепата по време на Вечното дерби срещу Левски в събота и се извиниха за грешната стъпка, която "червените" футболисти допуснаха.

Символичните домакини отстъпиха с 2:0 и Левски се превърна във фаворит за титлата с оглед на трудните мачове на ЦСКА до края на сезона.
Пълният текст на писмото на изпълнителните директори до привържениците, публикувано на официалния сайт на отбора:

"Трудно могат да се намерят думи, които точно да опишат благодарността ни към всички, които в събота бяха на стадиона и безрезервно подкрепяха любимия си ЦСКА.
Поклон пред тази велика публика!
Адмирации към всички вас от северната трибуна, които нито за миг не спряхте да подкрепяте отбора си!
Възхищение към отдадеността ви на каузата, на ценността ЦСКА, на червената идея!
За n-ти път вие доказахте, че публиката на ЦСКА няма аналог в България, Европа и света! Защото, докато на терена мачът бе загубен, то на трибуните имаше само един победител – публиката на ЦСКА!
На тази публика ние поднасяме своите извинения за това, че след безрезервната подкрепа и безпрецедентната доминация по отношение на хореография, репертоар и демонстрация на привързаност и подкрепа за отбора, не съумяхме предсрочно да поднесем на своите фенове шампионската титла.
На тях ние благодарим най-горещо за двете великолепни хореографии през двете полувремена на двубоя. Смело можем да заявим, че такова незапомнено изпълнение не е правено досега по европейските стадиони.
Към тези фенове е отправено и нашето послание: До края на първенството остават четири мача. Нека в тези четири мача ние бъдем по-силни, по-обединени и задружни от всякога! Нека в тези четири кръга покажем на всички, че клуб, отбор, фенове сме едно неразрушимо цяло и няма да отстъпим нито крачка назад! С вашата подкрепа, и с общи усилия ще успеем, няма да отстъпим от върха и ще триумфираме!
Въпреки грешната стъпка в събота, нека не забравяме, че ЦСКА продължава да е на върха, където ще остане заради традициите, справедливостта и феновете си! Заедно можем да го постигнем.
Поклон пред червените шалчета!
Поклон пред северната трибуна!
Поклон пред сектор Г!
САМО ЦСКА!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UItraBlueHool
12.05.2009 15:05

Никой не е казал че не са направили нещо,аз просто исках да припомня колко са верни.И да си имате наум кога са верни.Въпрос на време е пак да поставяте рекорд по най малко посещаемост в А група.

Br0onX
12.05.2009 04:36

Ей сега някой неутрален ако хванем да го питаме по тоя въпрос сигурно, ще каже, че е с право това писмо. Всяко действие си има и противодействие. Вие като сте толокова нахъсани плюите. Аз се радвам, за това че публиката се е държала адекватно за положението, в което ги е поставил любимият им отбор, а вие и с 20 - 0 да биете пак ще плюете, защото нямате друга работа. Може и обратното да стане, ама всички сме от мъглата. Сега замълчете когато фактите говорят и се поучете. Ако Агитката на Левски го беше направила, щеше да има обратният ефект. Евала на феновете! Евала на спортният дух!

Br0onX
12.05.2009 04:35

woosai, аз така като те гледам и ти си на 18 години, ама ония на акъл са по възрастни от тебе. Келеш! Сега стига с обидите и глупостите. Първо за ЦСКА съм само и защото цялото ми семейство са си за тях, и не върви да се цепя от колектива нали, но с оглед на играта в българското първенство от край време не го следя. Мисълта ми е друга, до кога некви лапета - мои набори, ще се правят на ентусиасти и критици които разбират от футбол. Извинявайте, ама аз ако нямаше да ходя на лекции в 7 часа нямаше да си правя труда да пиша. Ти wasooi, да си ходил на мач, да си подкрепял любимият си отбор? Така като гледам, ако не си от София си гледал само по телевизията, докато си теглил порно от замунда - примерно. Кво ми обсъждате феновете на ЦСКА като сте Левскари, все едно да кажа, че когато Ливърпул са падали и публиката все пак ги е подкрепяла, агитката им е била нещстна и така. Ми всеки знае, на Пуул феновете са едни от най-големите макар да не харесвам отбора и ръководството. - ЕВАЛА ЗА КОЕТО! То това нащо си е безобразие, ей на мача не съм го гледал, ама щом управата на отбора е писала писмо до феновете явно има защо.

UltraBlueHool
12.05.2009 03:36

Днес чух изказване на дучето че сектор б му е дом и тем подобни.Всички знаем защо сега подкрепяте отбора.Защото е шампион.Не забравяйте 2002 ако не се лъжа при 3-1 за Левски в 60-та минута оставихте шалове,знаменам,трансперанти и се отрекахте от любимия отбор.Защото когато Фактите говорят и Боговете мълчат.Всички знаем докога ще има по 2000 фена средно на мач на цска в първенството-винаги,защото тази година Левски ще е шампион!

woosai
12.05.2009 01:08

Усещате ли какво става титлата ви се изплъзва. Познаите у кои ще иде :? ХАХА Познвам фенове на цска общото между тях е че бая им хлопа дъската на сичките. Единия на 18 год с мислене на 4 годишен другия 18 год с мисълта на 3 годишен. Мисля че имате фенове по простата причина че тях просто ги "Кефи" червения цвят ХАХА та те не знаят кога ви е създаден там ТКЗ-То за краставички и арпаджик. ЛЕВСКИ ОТБОРА НА НАРОДА.! Поклон

hevata
12.05.2009 00:21

айде сиктир с цеца панчаревска,ако нещо ново искате ви го казвам-ЧМ измъква точка- точ. рез 1:1.Стига за тая седмица

Docker
12.05.2009 00:19

Показателно беше,че докато ние пеехме химна на Р България, "червената" публика мълчеше. Турци сте.

ShIlOtO
12.05.2009 00:09

Смърт за сектор "Гей" Смърт за вас свине шеви сереме на путките !

kiki_vd
11.05.2009 23:19

А бре хора само едно да ви питам и не искам отговор... Левски не е ли умрял бе ?

noob94
11.05.2009 23:03

АБе прасенца ние сме скромни само 2 гола *joking* БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ.! *devil*

cesekarchetooo
11.05.2009 19:33

ХАХАХАХА, вие понеже напълнихте стадиона през есента. И най-жалките ви опити за хорео не ви се получиха - особено шахматното построение в началото. Около 20 минути Сектор Г беше зает... да ви се смее. Амам кво да се прави - манталитета ви на СТАДО пак се прояви... Но всички тва е маловажно пред факта, че Вазов, Ботев, Левски, Раковски, З. Стоянов, Бенковски и всички останали велики българи са фенове на Лецки - одбору на народу *lol*

murogotinoto
11.05.2009 19:05

аиде тихо бе говеда маикави да еба тъпа да еба *angry*

Armagedon101
11.05.2009 17:56

Пффф всички знаем че най-добрия отбор е ЛЕВСКИ той ще стане шампион една от най-добрите ДЮШ е на ЛЕВСКИ отборът води в всички годин от 90 до 95 с изключение на една възраст .... нах-добрия "клубен стадион е на левски" с 29 хиляди седящи места " за пояснение Българска Армия е на 2 с 23 хиляди " всички знаем че най-добрата ПУБЛИКА Е тази на ЛЕВСКИ и всички знаем че най-добрия е СЕКТОР " Б " !!! .... за ... теяя ... немам думи ... 0:2.. според мен е достатъчно ,... иначе "Г" сектор направиха някаква хореография ... получисе .. *smile* ноо все пак бяхте домакини .... и дори не можахте да напулните стадиона *lol* *erm* .... ц ... ц ..ц ... Ехх мъкаа мъкаа ....

nightwish92
11.05.2009 17:31

Бе виж резултата.. Хореография.. нали сте уж домакини пфф..

Lucas_Podolski
11.05.2009 17:31

Отбора се изкефи и дойде да ни благодари, както прави след всяка победа независимо дали над Удинезе, Марсилия или Вихрен и Сливен!! Вашия отбор се извини с писмо а нашия няма просто за какво да се извинява, отборът беше на ниво, достойно за тази велика публика и затова заедно се поздраиха за двойния успех - на терена и на трибуните!!!

teenage_head
11.05.2009 17:27

вие какви похвали сте тръгнали да искате като дори вашето синьо отборче явно не ви се е изкефило на скромната хореография. пишете си във вашите теми защото мен най малко ми пука на Гонзо колко му е и да не говорим че го обявиха за национален герой последната седмица заради някаква тъпа контузия АРЕ У ЛЕВО

denso_90_vn
11.05.2009 17:16

Зона Само За ЦСКА и феновете на ЦСКА ! Уефски и евроидиотос да пишат някаде другаде и мога да им кажа само едно нещо а то е - Спартак Вн. *joking*

peshkin
11.05.2009 17:12

Този отдолу- не си гледал достатъчно мачове, или си гледал такива само на ПФК Уефски. И ако беше отбора на народа нямаше да е Левски София *smile* .

nightwish92
11.05.2009 17:09

Така да кажа... Нито едн медия не написа са прекрастната синя публика.. За възхвалавата на българските революционери и писатели, националните ни герой... Никой не спомена че публиката на Левски показа и истинските създатели на комунистическия ЦС*ка.. това малко ли е, че и на вас ви припомнихме миналото... Не съм видял в никой друг мач по света публиката да покаже портрети на своите велики личности.. ТОВА ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОМНИ!!!

woosai
11.05.2009 17:04

Интересното е това че президентите на ЦСКА не са гледали сигорно мача или просто крият факта че повече от половината стадион беше СИН! И СЕКТОР Б нямам думи за това което се е случило там гледах няколко клипчета и се схванах след като ги гледах.1во Името на националния стадион как е? 2ро Името на един от хората или на човека които е освободил и дал живота си за маика българия кои е? ЛЕВСКИ ОТБОРА НА НАРОДА *smile* пропуснах някои букви понеже бързам САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

Lucas_Podolski
11.05.2009 16:54

А как се оборва, напълно налудничевото изречение, че вашата публика няма аналог в България, Европа и Света. Все едно да кажеш че самия отбор на цС*ка няма аналог... Направо смехотворно. Само ще ви приканя да погледнете клипчета за "синята" публика и да видим, кой няма аналог. Аз имах честта да съм в "сърцето" на сектор Б и спокойно мога да кажа, че за мен това е най-великата публика в България.

CandyBoy
11.05.2009 16:50

Как ще видиш свястно изречение бе брат , като са писали само сини говеда.Говедааааа , гледайте си отбора на обора в ПодХуяне и "славните" играчи и успехи.Ние можем само да ви се смеем и да се радваме , че не сме едни от вас.

peshkin
11.05.2009 16:21

Говеда, тука не е място за комплексари. Никъде тука не видях свестно изречение, оборващо статията.

devata
11.05.2009 16:13

Стига стия поклони,че много се наведохте бе смешници.Ще ви иненадат отзад и ЧМ и ЛОКО и Стоилов

cc160
11.05.2009 16:10

Дучето нещо го нема последно време,да не го е газило говедо тоя път.Зарята маЙ ще се отложи за мачовете на ЛЕВСКИ в ШЛ

Lucas_Podolski
11.05.2009 16:07

А единственото нещо което отбора на цдна можеше да направи и да се поклони пред публиката си, но не обикновен поклон, а поклон с гръб, за да може публиката да изрази чувствата си към "извънземния" тим на цС*ка.... Любо издуха супата, а Мъри предстоеше да направи сините отново Шампиони... като смачка жалкия тим на цС*ка насред Ловеч!!!

Lucas_Podolski
11.05.2009 16:04

Пиянството на един "свинарник" - След като изстрадаха множеството горчилки, причинени от Саш Том бей, цС*карите най-послое се вдигнаха с 10!!!! поредни победи, над грандове като Ботеф, Бела, Спартак, сливен, но все още предстоеше да се срещнат с големия к*р на Гонзо, и когато всичко изглеждаже върви по план - Гонзо се контузи и еничара ДорМуши се беше развихрил, тогава на преден план излезе Зе! С 2 бързи сините ги свалиха на земята и им показа каде им е мястото - в подножието на върха, където царува ЛЕВСКИ. И синята публика ликуваш и викаше и се радваше - синята, най великата публика в България. Докато "свинарника" не спря да грухти цял мач.

emote
11.05.2009 15:52

И поклон пред паметта на c*ska.... след като започмахме погребението ви,а Локото и моряците ще забият пироните в ковчега ви!!!

lassitar2
11.05.2009 15:42

Малко се изхвърлят с това че няма аналог на такава публика в България,Европа и света..И на Левски и цск* агитките са най добритв в Бъ;гария,ама къде къде по фанатични има от нашите,просто не е истина..Може да съм ЛЕВСКАР,но е имало моменти в които съм се възхищавал на хореографията Ви..