Швеция - Испания превю

17:13
Швеция - Испания превю
Представянето на Испания в първия им мач срещу Русия бе повече от успешно и това няма как да не притеснява футболистите на Швеция .
/>
/> Луйс Арагонес трябваше да събере целия отбор след победата в средата на седмицата и да им каже да се успокоят от обзелата ги еуфория , дошла от феновете и от пресата .
/>
/> Да бъдат заклеймени като фаворити на първенството е нещо типично за тази страна , която започва всеки турнир с амбицията за нещо значимо Тази година също не прави изключение .
/>
/> Би било огромна грешка от страна на футболистите , ако смятат , че с тази победа са свършили повече от своята работа на първенството .
/>
/> СИЛНА ПОДКРЕПА < /strong>
/>
/> Необичайно голямо число привърженици последва "ЛА Фурия" на първенството , снабдени с испански знамена , плакати и фланелки на своите любимци .
/>
/> За да достави радост на своите фенове , отборът отделя много време за автографи и снимки . Всичко това е с идеята да се усили подготовката за мача , който очакват да спечелят спокойно , имайки предвид представянето си срещу Русия и би следвало това да доведе до увереност в отбора .
/>
/> По необичаен начин испанската медия съобщи , че Ларс Лагербек и неговите играчи биха били много доволни от едно равенство в събота вечер .
/>
/> Дали това е реалността или стратегически ход ще се види по-късно . Това , което е ясно , е , че тази точка срещу Испания ще остави всичко да бъде решено в последния мач срещу Русия .
/>
/> ПРЕДИШНИ СРЕЩИ < /strong>
/>
/> Тези два отбора се познават добре , от както се срещнаха в квалификациите за Евро 2008 и тогава шведите бяха тези , които поеха контрола над групата при победата им с 2:0 в Солна през октомври , 2006г .
/>
/> Този резултата изправи Арагонес пред голямо решение , което дойде след загубата в Северна Ирландия и той се лиши от услугите на всички по-възрастни играчи , които според него подронваха авторитета му .
/>
/> Най-опитният от тях , който бе отхвърлен и неизбиран отново , бе Раул и въпреки въодушевената кампания , която мадридската преса проведе , нападателят на Реал остана извън отбора .
/>
/> Испания си отмъсти за загубата , след като победи с класическото 3:0 през ноември миналата година и това се оказа достатъчно за отбора да спечели място на Европейското първенство в Австрия и Швейцария .
/>
/> Това , че Швеция е последният отбор побеждавал "Ла Фурия" , може да им вдъхне увереност , която да ги изведе евентуално до нов такъв триумф .
/>
/> ОТБОРНИ НОВИНИ < /strong>
/>
/> ШВЕЦИЯ < /strong>
/>
/> Кристиан Вилхелмсон ще претърпи операция , която го вади от отбора до края на първенството , като същевременно и Никлас Александерсон ще отсъства в мача с Испания . Лагербак очаква Фредрик Стур да се възстанови и да вземе участие . Липсата на Вилхелмсон отваря шанс за изява пред Себастиан Ларсон , който може да попадне в стартовия състав .
/>
/> ИСПАНИЯ < /strong>
/>
/> Давид Вия изкълчи пръст , празнувайки своя втори гол . Торес отказа да поздрави своя мениджър , когато бе сменен , но се очаква да започнат отново заедно , като едва ли в отбора ще бъдат правени корекции .
/>
/> КЛЮЧОВИ ИГРАЧИ < /strong>
/>
/> ШВЕЦИЯ - Хенрик Ларсон < /em> < /strong>
/>
/> Ветеранът ще използва хитростта и силата си да пробие испанската защита . Той познава добре играта на Карлес Пуйол , след като двамата бяха съотборници в Барселона , докато Златан Ибрахимович ще трябва да тормози Карлос Марчена .
/>
/> ИСПАНИЯ - Давид Вия < /em> < /strong>
/>
/> След като отбеляза хеттрик при откриването на първенството за своя отбор , всички погледи отново са насочени към него , в търсене на отговор , дали отличното му представяне може да продължи и във втората среща .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dakatabg
14.06.2008 18:31

Спорет мен Шведите много грешат като не пускат Ким Калстрьом той е ключов играч в Лион и е много добър и това е грешката на треньора че не го пуска в игра и затова ще паднат шведите.