Евра трябва да се научи на уважение

15:20
Евра трябва да се научи на уважение
Бранителят на Арсенал Микаел Силвестър обвини своя сънародник Патрис Евра, че не е показал достатъчно уважение към своите съперници, пише френският "Ле Парисиен".

Както е известно, след втория полуфинален мач от Шампионската лига между "топчиите" и Манчестър Юнайтед, левият бек на "червените дяволи" заяви, че просто 11 мъже са победили 11 момчета.


"Мисля си, че с думите си Евра обиди опитни и класни играчи като Адебайор, Туре и Робин Ван Перси, които са минали 25 години. Това не беше най-спортсменското изказване на света и беше проява на неуважение", коментира Силвестър, който до миналия сезон играеше в Манчестър Юнайтед.

"Първият гол ни пречупи, но нека не забравяме, че през този сезон сме тотално притиснати от контузии и наказания на много от добрите ни играчи, и поради това не успяхме да развием своя истински потенциал", допълни 31-годишният футболист на лондончани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
11.05.2009 20:56

Е,Микаел,значи Евра е имал в предвид 11мъже срещу 8 бебета и 3 мъже.Това променя ли нещата?

Kantev
11.05.2009 19:15

хехе тея започват да се вземат на сериозно , какво като е казал това ,негова работа си е и всъщност си бяха 11 мъже с/у 11 момчета...