Нова руска връзка в Арсенал

14:50
Нова руска връзка в Арсенал
Ръководството на Арсенал е на път да доведе нова руска звезда в тима, след като Андрей Аршавин направи фурор на "Емирейтс стейдиъм" и се превърна в основна част от "топчиите" след трансфера си в края на януари.

Арсен Венгер е поискал в състава си тарана на Зенит Санкт Петербург Павел Погребняк, пише британският "Мирър". Контрактът на нападателя изтича през този ноември и той няма намерение да го продължи. Това означава, че ръководството на Зенит няма да има друг избор освен да пусне една от своите големи звезди срещу не особено висока трансферна сума.

Погребняк се познава много добре с Аршавин от руския национален отбор и от взаимодействието им в тима от Санкт Петербург. Наставникът на "артилеристите" се надявал да сформира атомно руско попадение, което да покори Висшата лига през новия сезон.

Желанието на Венгер да вземе Погребняк се увеличавало и от факта, че Емануел Адебайор бил на крачка от трансфер в Милан и поради това хората от щаба на лондончани търсели усилено заместник на голмайстора от Того.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
11.05.2009 21:36

Този нападател е наистина небалансиран. За център нападател е просто супер. Не го привлякоха по рано защото беше контузен, а и парите щяха да са повече заради победите на Зенит миналата година. Сега ще е добра покупка, много по добра от покупката на Тотнъм.

arsen
11.05.2009 20:54

ох,добрите новини ми галят душата.Дано дано даноо да стане това с Абедайор и след това руснака ще се включи в отбора добре.Естествено Вела и Едуардо са при нас и са много важни за отбора.За РВП не зная какво да кажа,мисля че той е на кръстопът

hrasta
11.05.2009 19:24

Не виждам защо Милан имат интерес към такъв такъв непостоянен играч като Адебайор,мисля че Арсенал може да вземе каде каде по-класен нападател, та дори и Погребняк е по-добре от него.

Kantev
11.05.2009 19:16

Добра новина за феновете на Арсенал,но мисля ,че и Едуардо и Вела са добър дует , а пък и Перси все още си играе *smile*