Олдъм стигна до преиграване с Евертън (видео)

08:19
Олдъм стигна до преиграване с Евертън (видео)
Третодивизионния Олдъм измъкна драматично 2:2 срещу Евертън на "Баундъри Парк" и стигна до преиграване в петия кръг от турнира за купата на Англия по футбол.

Джордън Обита откри резултата в 13-ата минута за домакините, след като от пет метра засече в мрежата отлично подаване на Лий Крофт от дясно. В 24-ата минути тимът на Дейвид Мойс стигна до изравняване. Фил Джагиелка центрира в наказателното поле, Никица Йелавич свали с глава към Виктор Аничебе, който се пребори с Жан Ив Мвото и с мощен удар от 12-13 метра преодоля Дийн Бузанис. Само три минути по-късно Олдъм получи нов шанс, но вратарят Тим Хауърд успя да отклони опасен изстрел на Обита в страничната греда.

Евертън започна силно след почивката и в 48-ата минута Кевин Миралас центрира от корнер от ляво, вратарят Бузанис не се намеси добре и Джагиелка с глава отблизо вкара за 2:1. Гостите контролираха събитията на терена, но в последните минути допуснаха сериозен натиск пред вратата на Хауърд. Резервата Роби Симпсън можеше да изравни минута преди края, но не успя да преодолее стража на гостите, след като беше изведен сам срещу него. В петата минута на добавеното време обаче резервата Мат Смит вкара с глава след центриране от корнер и донесе преиграването на Олдъм на 27 февруари на "Гудисън Парк".


szólj hozzá: Oldham vs Everton 2:2 MATCH HIGHLIGHTS

Срещи от петия кръг на турнира за купата на Англия:

Олдъм Атлетик - Евертън - 2:2
Арсенал - Блякбърн - 0:1
Милтън Кийнс Донс - Барнзли - 1:3
Лутън Таун - Милуол - 0:3

в неделя:
Челси - Брентфорд
Манчестър Сити - Лийдс Юнайтед
Хъдърсфийлд Таун - Уигън Атлетик

в понеделник:
Манчестър Юнайтед - Рединг

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hate_12345
17.02.2013 09:54

То вратаря на Олдъм със ръка си вкарва голове бахти пича Пол скоулс 2!