Гранада - Барселона, спечелен

17:13
Гранада - Барселона, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 6 познати от общо 15 мача - 40.0 % успеваемост

Залог на деня за 16.02.2013 г.



В коефициентите за евентуална победа на Барселона почти никога няма стойност, когато става дума за мачове от първенството. Не така обаче стоят неща с опцията за голове и в двете врата в срещите на каталунците. До тук играчите на Барса са изиграли общо 23 срещи в шампионата, като само 5 от тях не са завършили с голове и в двете мрежи. Каталунците допускат лесно да бъде поразена мрежата им, но силната и атрактивна игра на атакуващите играчи успя да прикрие това и да компенсира попаденията на опонентите им. Гранада играе със завидно по-високо желание, когато е домакин на тимовете от челото и това беше причината тимът да надделее и над Реал Мадрид. От началото на сезона отборът на Гранада е бил домакин 11 пъти, като само в 3 от тези срещи не е успях да се разпише. Ако домакините тук нямат сили да измъкнат нещо срещу Барселона, то поне изглежда ще имат сили да се разпишат.

Прогноза: Гол/Гол ; Коефициент: 1.83

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация