Нефтохимик и Мастер завършиха наравно 1:1 в контрола

15:26
Нефтохимик и Мастер завършиха наравно 1:1 в контрола
Третодивизионният Мастер успя да стигне до равенство в поредната си контрола срещу Нефтохимик - 1:1. Мачът се игра на стадиона в град Българово пред повече от 150 зрители, а и двата гола паднаха през второто полувреме. 

Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов използва всички свои състезатели. Резултата откри Любомир Божинов в 53-ата минута след точно изпълнен пряк свободен удар, а домакините от Мастер изравниха в добавеното време на срещата чрез Антон Иванов.

След двубоя старши треньорът на Нефтохимик не бе доволен от играта на своя отбор като цяло, като неговите забележки са особено за продукцията през второто полувреме, когато организацията в играта не е била на необходимото ниво.

За утрешния двубой с Дунав Русе, Ненов заяви, че ще направи сериозни промени в състава, за да даде възможност и на други футболисти за изява. На някои от титулярите ще бъде дадена и почивка.

За Мастер пък не игра младежкият национал Тодор Гочев, който през януари кара проби в английския елитен клуб Куинс Парк Рейнджърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация