Левски ще срещне Ростов в последната си контрола в Кипър

12:17
Левски ще срещне Ростов в последната си контрола в Кипър
Левски ще изиграе в неделя поредната си контролна среща от зимната подготовка на лагера в Кипър срещу руския първодивизионен ФК Ростов. Двубоят ще се играе от 16.00 часа на един от терените на "Алфа Спор Център" до Ларнака. Сините се прибират в София в понеделник.

"Срещу Ростов искаме да видим това, което винаги сме искали - да играем повече с топката и да създаваме ситуация, да играем на сигурно и назад, да не грешим", коментира старши треньорът Илиан Илиев.

"Имаме някои идеи за това как ще изглежда защитата ни за първия официален мач. Не съм съгласен с коментарите, че в неделя ще покажем титулярния състав. Тези, които ще играят срещу Ростов не е гаранция, че ще започнат и срещу Черноморец", завърши Илиев.

Португалският нападател Жоао Силва ще пропусне двубоя с руснаците заради мозъчно сътресение, което получи при вчерашното равенство 1:1 срещу арменския ФК Импулс в друга контрола. Силва ще почива до края на лагера на отбора в Кипър, а след завръщането в София ще премине по-обстойни медицински изследвания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация