Интер се мъчи, Ибра пазарува

13:05
Интер се мъчи, Ибра пазарува
Златан Ибрахимович усили слуховете, че от лятото ще напусне Интер, след като вчера не бе с отбора си по време на равенството с Киево 2:2 от Серия "А", пише "Кориере Дело Спорт".

Нападателят беше наказан за двубоя, но всички очакваха Ибра да присъства на стадио "Марк Антонио Бентегоди", тъй като при победа "нерадзурите" ставаха шампиони на Италия още в неделя.

Вместо да стиска палци на своите съотборници, шведският нападател бе в родината си и пазаруваше заедно със съпругата си в град Малмьо.

Наскоро бившият футболист на Аякс разкри, че иска да напусне служебния първенец на Италия за сезон 2005-2006 и да опита късмета си в друго от големите първенства.

През тази седмица наставникът на "нерадзурите" Жозе Моуриньо даде четири дни почивка на нападателя, който до момента е вкарал 21 гола за Интер през този сезон.

Със сигурност решението на Златан да не присъства на мача с Киево не се е понравило на ръководството на третия най - титулуван отбор в Италия и е предният признак, че Ибра не е щастлив в настоящия си отбор.

Все пак, почти е сигурно, че през настоящия уикенд Златан Ибрахимович ще води атаката на своя клуб срещу Сиена, когато "нерадзурите" най-вероятно ще се окичат със Скудетото и ще се изравнят по брой титли с Милан. Росонерите в момента имат 17 Скудета. Далече напред във вечната класация е Ювентус, въпреки отнетите две отличия през сезон 2004-2005 и 2005-2006 година. Торинци са лидери с 27 титли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация