Левски не успя да победи Импулс

17:44
Левски не успя да победи Импулс
Левски завърши 1:1 срещу четвъртия в арменското футболно първенство ФК Импулс в контролна среща, играна днес в Кипър.

Милен Василев пропусна да открие отблизо в третата минута, а шест минути по-късно бърза контраатака за Импулс изненада отбраната на сините и Нораир Гьозалян вкара за 1:0. Софиянци изравниха в 29-ата минута, когато 19-годишният руски защитник на съперника Максим Пузанов си вкара автогол, след като засече в собствената си врата остро центриране на Илиян Йорданов от дясно. Малко преди почивката испанецът Диего Кастро не успя да намери вратата от чиста позиция в наказателното поле и пропусна да изведе арменците отново напред в резултата.

В 55-ата минута Жоао Силва беше близо до попадение, след като засече с глава центриране от корнер от ляво на Рене Михелич, но топката премина на сантиметри от целта. Три минути по-късно След грешка на Пламен Димов централният нападател Гьозалян изскочи сам срещу вратаря Михаил Иванов и стреля по тревата от десетина метра, но Иванов изби с крак. До края сините имаха известно превъзходство, но не успяха да стигнат до чисто положение.

Последната контрола на Левски на лагера в Кипър е в неделя срещу руския ФК Ростов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bezsunia
15.02.2013 23:47

А Локо Москва 2-0 бият с прекрасна игра - и българите левскари и въобще всички вярват че Левски са силен отбор след като някой хора са си направили парички и това 2-0 не е от игра а от театър и лакомия . Защото ако утре примерно Левски излезе срещу Локо за лига европа 3-0 не им мърда и тука и там сами виждате руските отбори какво причиняват в турнирите . Само Господ може да ме убеди че Левски - Локо не е уреден мач

denislav.chakarov.3
15.02.2013 20:21

Не виждам нищо смешно на какъвто и да е резултат в контрола!
Вижте си представянето в шампионата и не обсъждайте другите поне докато сте в тая тиня!
Класирайте се в 4-ката и тогава коментирайте Импулс или каквото и да било...сега просто си мълчете и си се надявайте на възход на слабото отборче,че вече и Интер-Тото няма за да играете там!

MaLkO_LuD94
15.02.2013 19:09

Ко каза ко каза КО ? :Д То равен с ИМПУЛС си е успех за говедата :Д Иначе на нас се смееха че сме били анонимници с 6-1 ;д

blue_moon_ynwa
16.02.2013 08:37

Ако ги победи в официален мач , тогава се прави на отворен , това е просто контрола *wink*

niki_hameleona1
15.02.2013 23:47

Хаха, ама като бихме Локо Москва те нямаше да хейтваш а?