Ултиматум в ЦСКА

12:55
Ултиматум в ЦСКА
Футболистите на ЦСКА са с ултиматум за задължителна победа във Варна срещу Черно море следващия кръг. Ако "червените" не победят на стадион "Тича", това значи, че на 90% губят шансовете си за титлата. При подобна развръзка ще има голяма чистка на "Армията", съобщава "Меридиан мач".

Босовете на ЦСКА ще изплатят тази седмица абсолютно всички дължими суми на футболистите и така те ще влезнат в мача с Черно море с пълни джобове и никакви финансови претенции.

Вчера играчите бяха пуснати в почивка, а днес започват подготовката си за двубоя на "Тича". Голяма е вероятността Йордан Тодоров де бъде върнат в стартовия състав за гостуването на "моряците". Очакват се и други промени в 11-е, след като голяма част от играчите напълно разочароваха във Вечното дерби.

Днес дубълът на ЦСКА гостува на "Герена", като съставът на "червените" ще бъде изграден изцяло от юноши на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
11.05.2009 19:40

Левскар съм но искам просто да споделя че Цска нямаха манталитет за вечно дерби.Излезнаха да играят мач кат мач и си изпатиха.

Kantev
11.05.2009 19:13

Ами добре ще е да има чистка , нищо не играят

paco_kl
11.05.2009 18:09

толкова да милея за този клуб,а така да се влачат по терена.имам чувството,че освен футболисти имат и други професии и между другото ходят да ритат и топка.ей така,за кеф.срещу левски само където не си събухте гащите,къде отиде настървението,желанието да се докажеш срещу вечният враг?май всичко е отживелица,не казвам,че трябва да се избивате по терена,но не показвайте вечер с кой от съперниците ходите да си пиете питието.така не става момчета.а иначе все за пари ревете-на кое отгоре?

cc160
11.05.2009 16:03

Вервайте балъци ,че ще има пари.Усилено се говори че тренера Пенев си гласи гурбета в чужбината,барабар с И.Иванов,К,Котев, Саидходжа и Тонев

fggg
11.05.2009 15:58

УЛТИМАТУМА на титанчетата:Купуваме мачовете докрая,стегнете се бе мърди!