Сър Алекс Фъргюсън променя състава за мача с Рединг

15:35
Сър Алекс Фъргюсън променя състава за мача с Рединг
Мениджърът сър Алекс Фъргюсън планира да направи много промени в състава на Манчестър Юнайтед за домакинския мач от турнира за купата на Футболната асоциация срещу Рединг в понеделник. Преди два дни червените дяволи имаха важен и тежък двубой навън срещу Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига. Срещата в испанската столица завърши наравно 1:1.

"Нямаме никакви проблеми с контузии след мача в сряда. Това и постигнатият резултат са най-хубавите неща. Ще направя промени в състава, но единствената ни цел е да достигнем до четвъртфиналите. Трябва да се класираме напред, независимо от нашия състав. Познавам качествата на Рединг, след като наблюдавах съперника. Винаги може да очакваме неочакваното в този турнир. Изненади са се случвали много пъти. За момента обаче съм доволен от отборния дух на момчетата", заяви сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Scripted
16.02.2013 12:15

Какво не ви харесва в Уелбек,гледахте ли срещу реал какво направи това момче,той се бореше за всяка топка,той отнемаше много топки тичаше бягаше а и вкара гол.Спрете да го хейтвате че ме дразните