Бенитес: Ограниченият бюджет ни пречи да вземем титлата

12:25
Бенитес: Ограниченият бюджет ни пречи да вземем титлата
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес разкри, че основна причина Ливърпул да не може да се пребори за титлата в Англия е ограниченият трансферен бюджет на клуба.

Испанецът наскоро заяви, че за да привлече своите цели на пазара, трябва първо да продаде част от настоящия си отбор, за да събере нужните му средства.

Върлуващата икономическа криза удари лошо американските собственици на мърсисайдци и изглежда сигурно, че това лято наставникът на "червените" ще трябва да показва чудеса от ловкост на трансферния пазар, за да успее да повиши класата на настоящия си отбор.

"От година на година Ливърпул става все по-силен. През този сезон сме истински претендент за шампионската титла и това е чудесно постижение, тъй като не можем да се сравняваме с финансовата мощ на Манчестър Юнайтед и Челси", коментира мениджърът след категоричния успех на "червените" с 3:0 над Уест Хям в събота.

Ливърпул все още таи надежда да триумфира във Висшата лига. Момчетата на Бенитес изостават с 3 точки от Манчестър Юнайтед, който има обаче мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация