Нефтохимик излиза на лагер в Слънчев бряг

11:59
Нефтохимик излиза на лагер в Слънчев бряг
Ръководството на лидера в "Б" група Нефтохимик (Бургас) взе решение да извади отбора на кратък лагер в Слънчев бряг в последните дни от предсезонната подготовка. Лагерът ще бъде допълнен с три контролни срещи, всичките с класни съперници.

Осигурени са и много добри условия за тренировки, като ще се ползват затревени терени в района. Три двубоя ще изиграе  Нефтохимик по време на лагера в черноморския курорт - с Раковскина 20-и февруари, на 23-и с Черно море и на 25-и с руския елитен клуб Амкар (Перм). По време на лагера програмата ще бъде като преди всеки мач, с тренировки, видеоанализи, разбори, тактика, теория.

След двубоя с Берое в отбора няма контузени футболисти и всички тренират на пълни обороти. Все по добре се чувства Стамен Ангелов, който се готви самостоятелно, но ще бъде готов за последните два мача в подготовката и съответно за началото на полусезона. Единствен Диян Лефтеров все още не е започнал тренировки след травмата в коляното, която получи по време на контролата с отбора на Хасково през миналата седмица.

С Нефтохимик вече тренира най-новото попълнение Мирослав Енчев, който ще дебютира за Нефтохимик в предстоящите контроли. Днес отборът ще проведе една тренировка на базата си в Долно Езерово.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация