Бивша на Роналдо: Той е пасивен в кревата!

11:47
Бивша на Роналдо: Той е пасивен в кревата!
Доскорошната приятелка на Кристиано Роналдо разкри, че крилото на Манчестър Юнайтед е доста пасивен в кревата и обича да бъде доминиран от своите партньори, пише "Нюз ъф дъ Уърлд"

28-годишната Габриела Ендрингер се запознала с португалската звезда в средата на февруари в нощен клуб в Лисабон. Роналдо осъществил контакта чрез свой приятел, който влязъл в ролята на посредник. Първоначално апетитната госпожица се учудила от този странен маниер на поведение, но само месец по-късно тя се пренесла в имението на футболиста.

"Той обича да си стои най-вече вкъщи. Вярно е, че всеки път преди лягане се маже старателно с лосион за тяло", разкрива Габриела, която работи като фитнесинструктор в лондонски клуб.

"В леглото Рон не е най-активната личност. Той обича да е отдолу и да бъде доминиран. Винаги оставяше нещата в мои ръце", продължава историята си чаровната брюнетка.

"Всичко между нас изтрая само месец. Просто в един момент, без да си кажем нищо, се разделихме. Нямаше драми от моя страна, мисля, че и при него нещата стоят така", завършва палавата Габриела.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bqsa
12.05.2009 09:59

Я само я погледнете,как гледа нагоре с вдигнати ръце.Е кажете ми.КАК ДА СИ ОТЗАД??????????????????? *lol*

bqsa
12.05.2009 09:44

Егати камата.Мноо ясно и аз да съм и аз ще си седя отдолу,а пък тая кобилка да ми се 4екни.Пък и няма по готина стаика от тая,да си гледкаш.Пък и 4овека релаксира за какво да си дава зор,с толкова пари, аз ако сам ще си взема още две, да ми правят вятър с две листа.

top4o
12.05.2009 05:29

Нали знаете, че гейовете се делят на активни и пасивни, така че тази новина никак не ме учудва. *thumb_up*

FLY_I
11.05.2009 23:21

Интересно ми е какви коментари ще има тая новина *smile*