Гонзо призова за повече смелост в единоборствата

21:40
Гонзо призова за повече смелост в единоборствата
След днешната първа тренировка на Черно море в турския курорт Алания старши треньорът на моряците Георги Иванов направи видеоразбор и анализ на вчерашната контрола на тима срещу руския Торпедо Москва, в която варненци загубиха с 0:3, съобщи официалният сайт на клуба.

Георги Иванов разясни детайлно на играчите допуснатите грешки и изисква от своите футболисти да влизат в двубоите с малко повече самочувствие, дух и себераздаване и по-смело в единоборствата. Той за пореден път поясни, че за него резултатите в контролите не са от толкова голямо значение, а по-важно е как футболистите ще превъплатят в играта неговите идеи.

Следобедна тренировка днес няма, тъй като Георги Иванов даде на играчите почивен полуден, за да могат да се разходят из Алания и да разгледат архитектурните забележителности.

Утре е и последната контрола на Черно море на турска земя срещу лидера в унгарското първенство Дьор ЕТО, като засега е ясно, че срещата е от 15 часа на един от терените в курорта "Белек". В събота сутринта моряците потеглят за България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация