Арестуват Ледли Кинг за побой над фен на Ливърпул

11:30
Арестуват Ледли Кинг за побой над фен на Ливърпул
Бранителят на Тотнъм Ледли Кинг е бил арестуван в събота вечерта, след като в пияно състояние е нанесъл побой над привърженик на Ливърпул, пише британският "Мирър".

Защитникът на "шпорите" се забавлявал в лондонски клуб откъдето бил помолен учтиво да напусне, тъй като бил попрекалил с алкохола.

Кинг решил да продължи вечерта в друго нощно заведение. Един от пазачите на нощния бар "Пънк" спрял звездата на Тотнъм на входа на заведението и му отказал достъп, защото защитникът изглеждал в доста нетрезво състояние.

28-годишният играч реагирал гневно на отказа, но първоначално се дръпнал от входа и пред погледите на всички най-спокойно започнал да уринира на улицата.

"След това той отново поиска да влезе. Каза ми, че е футболна звезда и правя грешка. Аз заявих, че не ми пука кой, просто няма да влезе", споделя Уахиб Бът, който стои на входа на "Пънк" през онази вечер.

"Кинг ме попита дали гледам футбол. Когато му казах, че съм фен на Ливърпул, той се разсмя и измърмори: "Ха, значи се радваш на тлъстия Стивън Джерард?"

По-късно футболистът на Тотнъм се разкрещял на пазача, че е "мръсно бяло коп*ле", което не го пуска защото е расист. След това това защитникът на "шпорите" налетял на Уашиб Бът и му забил няколко крошета.

"В този момент дойде полицията и го отведе. Ще съм потресен, ако не го съдят за това поведение. Той би трябвало да е модел на поведение, а всъщност е точно обратното", споделя нараненият привърженик на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
11.05.2009 15:11

как може играч на Тотнъм да се смята за звезда?

Kantev
11.05.2009 12:23

*joking* как му светят очитеее ...
за мен този Кинг е много пропаднал играч , на 29 години е и преди всечки мач има фитнес тестове , заради здравето *sick*