Ботев победи Ростов в резултатна контрола

17:36
Ботев победи Ростов в резултатна контрола
Ботев Пловдив победи Ростов с 3:2 с късен гол на Николай Павлов в контролна среща по футбол, играна в известния кипърски курорт Агия Напа.

Още в 6-та минута Вандер Виейра подаде отлично на Луис Педро и той с точен удар в долния десен ъгъл изпрати топката в мрежата на Стипе Плетикоса - 1:0 за Ботев Пловдив. В 36-та минута след центриране от ъглов удар и недобра ориентация в защитата на пловдивчани Александър Гацкан с удар с глава изравни - 1:1.

Малко след подновяването на играта - в 48-та минута бе отсъдена спорна дузпа в полза на Ростов за нарушение на холандеца Сивард Спрокел в наказателното поле. От бялата точка капитанът на ростовчани Дмитрий Кириченко бе точен - 1:2. Малко по-късно бе отсъдена нова дузпа, но в полза на Ботев за нарушение срещу Иван Цветков. В 55-та минута с хладнокръвно изпълнение на удара от бялата точка бразилецът Вандер Виейра изравни - 2:2. В 80-та минута капитанът на руския отбор Дмитрий Кириченко бе близко до втория си гол в мача, но ударът му от воле срещна напречната греда на пловдивчани.

В 89-та минута влезлият десетина минути преди това Николай Павлов с удар от наказателното поле и рикошет в тялото на руски защитник донесе победата на Ботев Пловдив - 3:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари