Аякс - Стяуа, спечелен

14:12
Аякс - Стяуа, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 5 познати от общо 13 мача - 38.5% успеваемост

► Залог на деня за 14.02.2013 г.
 


Определено тук по-класният тим е този на домакините. Интересен детайл свързан с отбора на Аякс е, че тази година финалът на Лига Европа ще се играе на стадиона на холандците и така те вероятно ще подхождат с пределна мотивация във всеки един домакински двубой от тук до края на участието си в надпреварата. Друга интересна подробност е и че на датата, на която е финалът в надпреварата, старши треньорът на домакините Франк Де Буур ще празнува рожден ден и това няма как да не действа също доста вдъхновяващо на всички в съблекалнята преди началото на отделните срещи. Отборът на Стяуа Букурещ не е играл официален мач от месеци и играчите му без съмнение са извън най-доброто си функционално състояние. Румънският тим загуби почти всичките си контролни срещи и едва в края на подготовката успя да запише победа. Аякс, освен че може да спечели днес, има шанс да направи така, че за реванша интригата да бъде минимална.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denislav.chakarov.3
15.02.2013 09:34

Това беше най-големия бетон 1-ца в тиража....колегата търси под вол-теле!

mistral
14.02.2013 21:58

Ами да, вчера е Г/Г с коефициент 1,66, днес отново *smile* Наздраве, Уинъри*beer*

mistral
14.02.2013 21:55

Обосновката не е много за Г/Г. Няма да се учудя, ако някой редактор си е взел празника насериозно отрано *lol**lol**lol*

mitko_b2
14.02.2013 17:10

Съгласен съм с теб колега ! Ако ще слагам пари днес Леванте -1 Наполи-1пп това е от мен !

kozel4e
14.02.2013 16:36

Еййй, гледам прогноза на деня Аякс и викам сега се търси 1-ца тук. Но не, за което браво, защото тук е възможна някаква изненада, но дори и Аякс да спечели гол-голът е с по-добър коефициент, а и Стяуа са в страхотна форма, особено в нападение. Аз не бих сложил и стотинка на 1-цата с такъв смешен коефициент за мач дето не зная доколко Аякс биха се хвърлили, предвид ожесточената им борба с ПСВ за първото място в дивизията.