Ветераните на Челси: Целта ни е да спечелим ЛЕ

21:58
Ветераните на Челси: Целта ни е да спечелим ЛЕ
"Искаме да кажем едно нещо на съперниците си в Лига Европа – нашата цел е да спечелим турнира", закани се капитанът на Челси Джон Тери преди мача със Спарта Прага.

Сините се изправят срещу чешкия тима в мач 1/16-финалите.

"Искаме да кажем едно нещо на съперниците си в Лига Европа – нашата цел е да спечелим турнира. Трябва да свикнем с това, че ще играем в цикъл четвъртък – неделя, което е нещо ново за нас. Трябва да направим така, че да сме свежи за мачовете си от Висшата лига", коментира Тери.

Неговият съотборник Франк Лампард потвърди думите му.

"До този момент сезонът не е успешен за нас. Ние трябва да се борим за трофеи, а не за трето или четвърто място. Трябва да се възползваме от факта, че участвам в Лига Европа, за да спечелим тази купа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

troublesome86
15.02.2013 07:49

Всички англйски отбори говорят че целта им е да спечелят ЛЕ и когато отпаднат се почват едни извинения..Ама ние не се напъваме за тоя турнир,то повече пари ще вземем ако станем 4-ти в Англия и т.н.Не се борят за турнира ама пускат титулярите..Така беше и с Ливърпул,Ман Сити,Ман Юн,Тотнъм и т.н.Затова сте ми много противни феновете на английското,защото неможете да си признавате,както неможете да признаете че испанското е по-добро въпреки че последните години категорично е номер 1.Английското 5-то го водят в момента,но това че сте коне с капаци и знаете диемите и нова спорт е отделен въпрос.Все пак има една много точна приказка,а именно ИСТИНАТА БОЛИ

petarata
14.02.2013 01:56

Тоя турнир не е за големите отбори ,а за такива като нас (Българите) Атлетико , Спарта и прочие .
Ще е хубаво да се вземе ЛЕ ,но не виждам как просто нямаме скамейка за толкова мачове
А и тук първо има 1/16 после 1/8 , 1/4 , 1/2 и т.н

Cvet666
14.02.2013 00:22

трудно ,но трябва да се борим за някаква купа...за да спасим сезона...

demetrio
14.02.2013 00:00

Не ми се вярва английски отбор да се бори за Лига Европа. Ако челси завърши в четворката ще вземат повечко пари от колкото ако спечелят турнира.

Bayern85_
14.02.2013 00:26

Турнира е за чест,но за клубове където се играе най-вече за пари,честта не е на почит.

torreschelsea9
13.02.2013 22:38

На този етап трофея ще бъде важен !!! Дано към този турнир се подходи с отговорност и концентрация и дано успеем да добавим още един Европейски трофей към витрината си *smile*