ЦСКА гони чужденците

10:33
ЦСКА гони чужденците
Ръководството на шампионите от ЦСКА ще изгони поне седем от общо десетте си чужденци, стана ясно след поражението 0:2 в дербито с Левски. Срамната загуба е принудила новото ръководство на "червените" да вземе решение да гради нов отбор, съобщава "7 дни спорт".

Под въпрос е оставането на всичките десет чужденци, от които поне седем или осем ще бъдат освободени. В списъка са безобразно игралите срещу Левски Фелипе Машадо и Маркиньос. Изгоненият с червен картон Удоджи може въобще да не получи предложение за нов договор. Любо Пенев се чуди какво да прави и със закупените срещу 500 000 евро португалци Руи Мигел и Давид Силва от Локомотив Мездра, които не играят нищо.

В списъка за освобождаване са още твърдите резерви Гардар Гунлаугсон, Викторс Мороз, Зе Руи, Ели Маркес и вратарят Даниел Беконо. Босовете от "Титан" искат да градят нов отбор, съставен предимно от български футболисти, казаха източници от Борисовата градина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ov3r
11.05.2009 11:35

Само, че това толкова сме го слушали, че вече не вярваме. Това е коронния номер на нашите 'убавци Левски и ЦСКА. След всяка загуба започва гонене на чужденците. Сега, дори и да стане, към края на лятото с гръм и трясък ще пристигнат нови футболни величини от типа на Зе Руи, Маркиньос и т.н. за по 5-6 стотин хиляди... Само у нас го има това да дадеш луди пари за нападател, който вкарва средно 1 гол на 10-12 мача. Никога няма да се спре със тъпите трансфери, 'щото хората трябва от някъде да изкарват парички...