ЦСКА громи в последната контрола, Камбуров с хеттрик

16:55
ЦСКА громи в последната контрола, Камбуров с хеттрик
ЦСКА разгроми грузинския Чихура с 6:1 в последната си контрола от лагера в Алания. Дебют за червените направи новото попълнение Игнасио Варела, който вкара гол в първия си мач за ЦСКА и заформи впечатляващ тандем с основния нападател Мартин Камбуров.

Варела и Камбуров бяха в основаната на всичко по-интересно в атака за ЦСКА през първото полувреме, когато паднаха пет гола. Камбуров реализира хеттрик през това вихрено първо полувреме, а по веднъж се разписаха Варела и Анисе.

ЦСКА поведе още в 10-а минута след гол с глава на Камбуров след отлично центриране на Варела. В 15-а минута отново Камбуров бе на стрелкова позиция, но този път ударът му срещна гредата на грузинците. Камбуров се разписа отново в 30-а минута след центриране на Анисе. Минута по-късно дойде ред и на Варела да запише името си сред голмайсторите след пас на Камбуров. В 34-а минута Камбуров оформи своя хеттрик след нова асистенция на Игнасио Варела и ЦСКА поведе с 4:0. Три минути преди почивката Анисе получи пас от Саша и вкара за 5:0.

На почивката Миодраг Йешич смени целия състав. Повторен дебют за ЦСКА направи Спас Делев, който в 47-а минута замени Варела. Формацията на ЦСКА от второто полувреме не бе на висотата на стартовата единайсеторка и не успя да повтори играта от първата част. В 58-а минута Чихура намали резултата след гол на Давит Болквадзе от дузпа, отсъдена за нарушение на Васил Попов. В средата на второто полувреме Ангел Грънчов получи контузия и бе заменен принудително от Костадин Стоянов. Минута преди края Нджонго Присо оформи крайното 6:1 за ЦСКА след пас на Станко Йовчев. Това бе последната контрола на ЦСКА от лагера в Алания. Утре сутринта червените се прибират в София, след което ще бъдат пусната два дни в почивка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobotir
14.02.2013 00:39

Ей левскарите вий с кой играхте бе , че не можахте да ги биете ? Дебрецен и Тампере кви бяха ? Пак ти Юсуф ли си къф си , гледай си смешния отбор и не обсъждай големите .....*evil*

FCkubrat_rlz
13.02.2013 20:34

играят с някви нечувани ГРАНДОВЕ после ги правим велики ГРОМЕЛИ били няма нужда от мн коментари .... смешна работа !!!!

Dreick
13.02.2013 22:49

Мда наистина, Няма смисъл да се Заяждаме при условие, че никой не е казал нищо *smile*

manutd_forlife
13.02.2013 21:18

еми да, смешен си. Някой да е казал нещо по-особено? За какво сега трябва да се заяждаш? Смешна работа!!!!

rockytoo
13.02.2013 18:58

Цска и Левски се представят по-добре от "ШАМПИОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ" .....