Стоилов бесен след 1:7: Мерки със сигурност ще вземем

10:12
Стоилов бесен след 1:7: Мерки със сигурност ще вземем
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов бе изключително разочарован от слабата игра и тежката загуба на отбора в контролата със Слован Либерец s 1:7. Ето как коментира той поражението от действащия шампион на Чехия:

"Изключително несериозно отношение от наша страна към срещата. Бяхме предвидили в този мач да играят хора, които имаха по-малко минути до момента. Дадохме шанс на всички да покажат какво могат. На практика отбор на Ботев на терена днес нямаше, с изключение на последните 20 минути, когато в игра влезе един блок от играчи, който донякъде показа това, което искаме."

"Когато започнеш мача неподготвен, в неговия ход е трудно да се пренастроиш. Контролите са, за да се дава шанс на всички футболисти. Ако някой не започне като титуляр в тях, после ще има претенции, че трябва да играе. На терена се вижда всичко, той никога не лъже. Вече мога да кажа, че се избистря един титулярен състав, около който има една – две въпросителни."

"Мерки със сигурност ще вземем. Не може да се играе безотговорно и безидейно. Когато имаш претенции да играеш за Ботев, трябва да ги защитаваш на терена. Този резултат е добър шамар за целия отбор. Досега нямахме загуба в контролите, но резултатът е наистина много неприятен и е естествено аз като треньор да взема мерки."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация