Брентфорд - Стивънидж, загубен

16:08
Брентфорд - Стивънидж, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:


м. Февруари: 4 познати от общо 10 мача - 40 % успеваемост

Залог на деня за 12.02.2013 г.

Брентфорд - Стивънидж


И двата отбора се намират в недобра форма напоследък, като Брентфорд в последните 5 мача има 1победа 2 равенства и 2 загуби, докато Стивънидж е с показатели 2п-0р-3з. Друго, което следва да се отбележи е, че днешните гости играят много добре на чужд терен (8п-2р-4з). Най-важното, определящо прогнозата обаче би трябвало да бъде неделното преиграване на Брендфорд с Челси. Каквито и други аргументи да бъдат изтъкнати тук, то безспорно домакините духом ще бъдат вече на Стамфорд Бридж и мислено ще си представят подвига на Брадфорд в купата на лигата. Рискът от контузии в домакинския лагер ще бъде сведен до минимум, а от там е неизбежно да се влоши качеството на играта им. Тук дори би могло да се рискува с директно реми между съпрниците, защото гостите в последните девет мача не са го постигали такова и вероятността днес да се получи е доста голяма. Все пак двойният шанс при този шанс си заслужава.

Прогноза: Х2 ; Коефициент: 2,05

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BlackSea
13.02.2013 01:14

Сотиров май трябваше да го играеш 3 -ен*wink*

kozel4e
12.02.2013 23:37

днес си шибнах едно трийсетаче на Ювето - доволно. на 1.85....