Сър Алекс: Исках да запазя Роналдо свеж, скандал няма

12:42
Сър Алекс: Исках да запазя Роналдо свеж, скандал няма
След победата на Манчестър Юнайтед с 2:0 срещу градския съперник Сити, мениджърът на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън каза, че между него и Кристиано Роналдо скандал няма. Носителят на "Златната топка" реагира гневно, когато бе заменен от Пол Скоулс в 60-а минута и дълго време не искаше да повярва, че е изваден от игра.

"Роналдо искаше да остане на терена. Той е в страхотна форма, но аз трябва да мисля в перспектива. Искам да запазя играчите ми свежи за предстоящите мачове", аргументира решението си Фъргюсън.

Мениджърът на Юнайтед съобщи, че тимът му не се е представил убедително срещу Сити и смята да направи някой промени в състава за двубоя срещу Уигън през седмицата.

"Срещу Сити не играхме добре, но това е нормално за такива дербита. За мача с Уигън ще направя 2-3 промени в състава", съобщи Сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vans
11.05.2009 14:20

фен съм на манчестър от преди 2000 год. а съм роден 1992, немога да кажа че Бербатов е на високо ниво, но никога няма да се нахвърля с/у него и да го псувам и обиждам...замислете се малко кво достойнство имате след като така обиждате най-успелия бг гутболист в момента *sick*

Crissstiano
11.05.2009 11:17

Да ве определено Бербо ги направи тия голове,даже не знам защо не написаха неговото име на таблото за голмайстор *lol* .Определено Бербатов има принос и за двата гола,но какви са тия коментари че той ги направил и двата удара бяха извън наказателното поле и при гола на Роналдо имаше стена,така че в случая голмайсторите имат много по-голяма заслуга от него.

sasho_kg
11.05.2009 11:12

хахахахахаха напълно сам сагласен с MeToDueB Бербо им направи головите колкото до Роналдо той ще иде в Реал (Мадрид) *beer*

danman
11.05.2009 10:49

Ти или си сляп или се правиш на голям разбирач,Г-н "Компетентен на тема футбол".Цял свят видяха какво представлява и какво може Бербатов,а и не си мисли,че и Фърги не го вижда,но не може да обяви пред всички,колко много е сгрешил по отношение на Бербатов.Нали се сещаш,че ще излезне,като глупак,ако си го признае.А по това,че Бербо търка резервната скамейка на почти всеки мач трябвя да ти говори много,Разбирачо.Незнам за Тевес,но съм убеден,че през лятото Бербо ще си стяга куфарчето за някъде другаде.Бъди сигурен.И не се прави на много светнат

MeToDueB
11.05.2009 09:24

малко да си поправя мнението .. ако бяха 100 паунда нямаше да пишеш срещу него ... 100 хиляди паунда на седмица хх ..

MeToDueB
11.05.2009 09:21

не говори срещу Бербатов, като си некомпетентен на тема "футбол" *wink* Ако не беше Бербатов, нямаше да има нито първия гол, преди който фаула беше срещу него, нито втория .. той направи невероятното спиране и асистенцията след това.

Бербатов играе повече, като плеймейкър. Естествено, че ще му завиждаш, защото той си изкарва 100 паунда на седмица, а ти о да ду*аш .. пак няма толкова да вземеш. И Ако беше някакъв фен, дори да не игаеше нищо, а той играе много, нямаше право да го критикуваш, заради решението на Сър Алекс и публиката .

Не пиши повече за футбол .. плс

danman
11.05.2009 09:07

А дааааа забравих да кажа,че мишока по терена беше по-чевръст от наш Бербо.

danman
11.05.2009 09:05

Естествено,че ще се ядосва Роналдо.Играеше си много добре и беше анбициран за още голове.Този,който трябваше да излезне беше този лентяй Бербатов.През цялото време се разхождаше,като съдия по терена.Не мога да разбера какъв е този нападател,който стои при защитниците.Да не си мисли,че от там може да вкара.Много е зле човечеца.Направо го съжалявам