Бенитес: Не чувствам напрежение от страна на Абрамович

14:39
Бенитес: Не чувствам напрежение от страна на Абрамович
Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес чувства доверие към себе си от страна на собственика Роман Абрамович, въпреки че част от феновете са настроени срещу него.

Бившият наставник на Ливърпул оглави Челси след уволнението на Роберто Ди Матео през ноември. Наскоро президентът на "сините" Брус Бък в беседа със запалянковците призна, че Абрамович е недоволен от резултатите в последно време.

Бенитес обаче твърди, че отношенията му с руснака съвсем не са лоши и всичките им срещи досега са били провеждани в позитивна и приятелска атмосфера.

"Не съм чувствал какъвто и да е натиск", сподели Бенитес в интервю за "Мирър". Определена група фенове постоянно изразява недоволството си от това, че бившият бос на Ливърпул сега работи в Челси. През януари лондончани бяха отстранение от Купата на Лигата и с много мъки се измъкнаха от унизително поражение от Брентфорд в Купата на Футболната асоциация, стигайки до равенство.

"Невъзможно е винаги да се побеждава. Разбирам, че феновете понякога се чувстват разочаровани. Аз също съм разочарован. Във всеки клуб, при всякакви обстоятелства се намират хора, които не са съгласни с теб. В Англия има 60 млн. "треньори", в Испания те са 40 млн. Всеки си има собствено мнение, трябва да се примирим с това", отбеляза Бенитес. Испанецът не съжалява, че е преминал в Челси. Той е уверен, че ще се справи с трудностите и отборът може да спечели титли под негово ръководство. След 26 кръга от Премиършип Челси заема трето място в таблицата, изоставайки на 16 точки от лидера Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RomanAbramovich
12.02.2013 17:44

Много такива се изредиха ... Сколари, АВБ - все хора,които не чувстваха напрежение,но руснака им ''резна'' главите.

Cvet666
12.02.2013 16:43

затишие преди бурия *lol* *lol* *lol* щом руснак не ти говори значи си заминал *lol*

degea97_
12.02.2013 15:24

Ще го почувстваш много злобно в края на сезона *wink*

Quaresma999
13.02.2013 17:41

Като знам Абрамович , може и да не издържи края на сезона .. *lol*

lubodankov
12.02.2013 15:19

Жив и здрав да си Рафа и да водиш дълго този невероятен клуб *wink**lol*