Крейг Гордън пред отказване от футбола

21:36
Крейг Гордън пред отказване от футбола
Бившият вратар на Съндърланд Крейг Гордън обмисля да прекрати активната си състезателна кариера поради здравословни причини.
 
30-годишният вратар, който в края на миналия сезон бе освободен от тима на черните котки, е извън игра вече почти година. Шотландецът претърпя тежка операция на коляното през април миналата година, но все още не е напълно готов да се завърне на зеления килим.
 
"Не мога да кажа, че оставих футбола настрана, но вероятността да се завърна на терена намалява с всеки изминал ден. Все още не съм готов на 100 процента, след като претърпях няколко операции. Този сезон няма да мога да играя и поради тази причина се включих в треньорския щаб на Дъмбартън. Не е сигурно дали ще продължа активната си състезателна кариера", сподели Гордън пред "Daily Record".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

degea97_
12.02.2013 00:37

Тоя вратар щеше по едно време да идва за заместник на Ван дер саар , а кво стана после *sad* Много добър вратар беше признавам го .

paunQ
11.02.2013 22:13

Изгубих му дирите на Гордън, мислех, че е отишъл в долните дивизии, а то какво било.. Дано се върне, беше ми кеф да му гледам котешкия рефлекс!

Vratarchety
11.02.2013 21:52

Много жалко за един от любимите ми вратари и един ВЕЛИКАН във футбола !!! Дано да се върне

Atanasow
11.02.2013 22:09

Не знам да е великан, но в някои мачове му се чудих как ги спасяваше тупалки от 5 метра *beer*