Литекс се раздели с Борислав Борисов

18:51
Литекс се раздели с Борислав Борисов
Литекс се раздели с още един футболист. Занапред офанзивният халф Борислав Борисов няма да е част от състава на оранжевите. 23 годишният играч прецени, че е по-добре да търси ново поле за изява, където ще играе по-често и прекрати договора си по взаимно съгласие. Така той ще може да преговаря със заинтересуваните клубове като свободен агент.

От Литекс пожелаха успех на Борисов, който през целия си престой в града на люляците показа абсолютен професионализъм и старание. Той дойде изненадващо от Бдин Видин преди година и половина, но през всичкото това време беше преотстъпван на отбори от по-ниски нива.

В същото време представителният отбор на Литекс продължава подготовката си в Турция. Поредната контрола на отбора е във вторник, а съперник на ловчанлии ще бъде първенецът на Словения. Контролата с Марибор е от 15.00 ч на терена на Susesi
Luxury Resort в Белек.

В редиците на наставника Христо Стоичков няма сериозни кадрови проблеми след мача с БАТЕ . Всичките му основни играчи са на линия, амбицирани да постигнат първата си победа тази зима. Противникът на Литекс игра през есента в груповата фаза на Лига Европа, където беше в компанията на Лацио, Тотнъм и Панатинайкос. Спортен директор на клуба е известният Златко Захович, а в състава на Марибор има и четири актуални национали на Словения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация