Лудогорец с нова загуба на "Марбея Къп"

16:45
Лудогорец с нова загуба на "Марбея Къп"
Лудогорец загуби с 1:2 от полския Лех Познан и остана на последното осмо място в приятелския турнир "Марбея Къп" в Испания.

Още в третата минута финландецът Каспер Хамалайнен се възползва от колективна грешка в отбраната на българския шампион, излезе сам срещу Урош Голубович и прехвърли вратаря за 1:0 в полза на Лех.

До края на полувреме зелените опитаха да изравнят, но не достигнаха до чисти голови положения пред вратата на поляците. В началото на втората част при контраатака за Лех, Хамалайнен проби отляво, стигна до аутлинията, след което върна към дузпата към Можджен, който стреля, но удари напречната греда на вратата на тима от Разград.

В 68-ата минута в състава на Лех българският нападател Александър Тонев влезе като резерва на мястото на Ловренчич. Пет минути по-късно прецизен изстрел на Каспер Хамалайнен от пряк свободен удар донесе нов гол за Лех, покачвайки резултата на 2:0.

Седем минути преди края резервата Роман Безяк се разписа, реализирайки с удар от далечна дистанция почетното попадение в полза на Лудогорец. Емил Гъргоров, Йордан Минев, Марселиньо и Жуниор Кишада пропуснаха двубоя заради леки контузии.

Това е трета поредна загуба за българския отбор в турнира "Марбея Къп".

Състав на Лудогорец: Голубович, Кайсара, Гулдан, Моци, Витиня, Дяков, Генчев, Бакалов, Иванов, Александров, Ернандес (през второто полувреме в игра влязоха Барт, Марем, Мантула, Бургзорг, Костадинов, Милисавлиевич, Стоянов, Безяк)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdm
10.02.2013 19:01

Никой не го интересува този измислен селски отбор,стига сте ни занимвали с него.