Преместиха Гаскойн в интензивното

14:30
Преместиха Гаскойн в интензивното
Бившият полузащитник Пол Гаскойн, който се лекува в клиника в САЩ, е бил преместен в интензивното отделение, за да бъде следено през цялото време състоянието му, обяви Гари Мабът- негов бивш съотборник в Тотнъм. Газа, както е известен един от най-обичаните английски футболисти, се лекува от алкохолизъм в клиника в Северна Америка.

"За съжаление, организмът на Пол реагира много лошо на детоксикацията, която му беше приложена. И за да бъде наблюдаван по 24 часа седем дни в седмицата, решението е да бъде преместен в интензивното отделение, коментира Мабът пред телевизия Скай Спортс.

"Аз говорих тази сутрин с медицинския екип, който се грижи за него, тук във Великобритания. Те също са обменили информация за състоянието му и се надяват, че възможно най-скоро ще се върне отново в стационарното отделение на болницата, обяви още Мабът.

45-годишният сега Гаскойн винаги е имал проблеми с алкохола и в годините, когато играеше професионално футбол за отборите на Тотнъм, Лацио, Рейнджърс. Самият той често е подхождал несериозно към проблема, а доста от приятелите му приемаха случките откъм забавната им страна.

"Много медии също помогнаха за това да бъде знаменит като пияница, а не като футболист. А това не биваше да става така. Освен алкохолизъм, той има и други заболявания, които трябва да бъдат лекувани, коментира още Гари Мабът.

"Пол се бори за живота си, той е в трудно положение. Нека се надяваме, че скоро ще се изправи на крака, коментира пък друга легенда на английския футбол Гари Линекер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

overdrive
10.02.2013 16:02

Легенда! Дано се пребори с алкохолизма, все пак има още много години живот пред него ..