Предлагат на Шева по 100 бона на мач, за да се върне на терена

13:25
Предлагат на Шева по 100 бона на мач, за да се върне на терена
Индонезийският клуб Митра Кукар се опитва да върне във футбола украинската суперзвезда Андрий Шевченко и му е отправил изгодна във финансово отношение оферта. Както съобщава вестник "Калтим пост", в петък Шевченко е взел участие в благотворителен мач в Джакарта между ветерани на италианския Милан и националния отбор на Индонезия. Срещата завърши 4:2 за ветераните на Милан, Шевченко вкара едно попадение, а след нейния край се срещнал с мениджъра на клуба Рони Фаудзан.

"Ние обсъждахме идеята Андрий да дойде при нас. Той е заинтересован да се върне на терена и да поиграе малко в Индонезия, но все още има някои въпроси, които трябва да се
уточнят, включително и по договора. Също така проблем е и срокът, за който ще бъде подписан този договор, казва още Фаудзан.

Според неофициален източник, Шевченко смята да подпише договор за пет мача, за всеки от които той ще получава по 1 милиард рупии (100 хиляди щатски долара).

Попитан дали това е вярно, мениджърът на клуба заявява: "Ние можем да си позволим тези разходи, но първо трябва да получим одобрението на нашите акционери. Ако всички разговори приключат успешно, Шева може да се присъедини към отбора за втория дял на
първенството, тъй като в момента картотекирането е приключило, обясни Фаудзан.

Самият Шевченко обяви, че слага край на кариерата си след Европейското първенство миналото лято в Полша и Украйна, въпреки офертите от китайски и арабски клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
10.02.2013 16:19

Много пари ама мисля , че той за пари и претръпнал той не може да си изхарчи тези които има , какво остава още *lol* . Ако се върне ще го направи само за кеф .