Интер - Киево, спечелен

13:21
Интер - Киево, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Февруари: 3 познати от общо 8 мача - 37,5% успеваемост

Залог на деня за 10.02.2013 г.

Интер - Киево

Честта на всички играчи на Интер беше накърнена в предишната среща след като тимът не само загуби визитата си на един от най-слабите тимове в елита на Италия - Сиена, но и в голяма част от мача се оказа безпомощен. Червеният картон на Киву в срещата доказва това. Вчерашните резултати също задължават сега интеристите с цената на всички да добавят три важни точки към актива си и така да се доближът на само една точка от челните три тима. Лацио и Наполи направиха реми в полза на Интер, а грандът от Милано трябва да свърши задължителнот за този, ако иска да затвърди ясно намеренията и възможностите си за участие в Шампионксата лига. Макар, че има 15 кръга до края на шампионата с голяма доза сигурност може да се каже, че отборът на Киево е свършил голяма част от задължителна си работа за този сезон, като е осигурил оставането си в Серия А и през следващия сезон. Летящите магарета често пъти дават сериозн отпор на Интер когато са гости, но почти винаги остават с празни ръце като и днес тази развръзка изглежда най-вероятна.

Прогноза: 1 ; Коефициент: 1,60

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
10.02.2013 23:06

след "съмнителните" хиксове при изпадащите хендикапа на интер беше котва. жалко за аякс и бенфика

zarko59
10.02.2013 14:49

интер-киево-1,манч юн-евертьн-1,лион-лил-1,удинезе-торино-1,каляри-милан-2,стандарт л.-монс-1,панатин.-ксанти-1,галата с.-анталия-1
успех

night_wolf1984
10.02.2013 13:28

За днеска заложих Аякс-1,Стандарт Лиеж-1,Омония Никозия-1 и Бенфика-2*blush*.Успех на всички*thumb_up*