Майкъла посъветва легенди на ЦСКА да взимат пример от Наско Сираков и Мъри Стоилов

08:44
Майкъла посъветва легенди на ЦСКА да взимат пример от Наско Сираков и Мъри Стоилов
ЦСКА е пълно с предатели, които като бъдат уволнени веднага хукват към съда", изригна изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев. Той не пожела да назове имена. Най-вероятно обаче става дума за бившия треньор на клуба Павел Дочев. Въпреки, че престоя едва няколко мача начело на "армейците", настоящият наставник на Пройсен Мюнстер осъди ЦСКА и дори внесе жалба в съда клубът да бъде обявен в несъстоятелност. Сумата, която Дочев иска да прибере е 266 000 лева, което е внушителна цифра за раздираният от кризата клуб.

"Левски бе напуснат от фигури като Наско Сираков и Станимир Стоилов. Те не съдиха клуба и не се замисляха да сторят това. При нас е различно. Уволняват те - веднага тичаш в съда и си търсиш парите. Имай уважение към марката "ЦСКА". Защото без тези четири букви много хора щяха да са нищо", продължи Майкъла.

През последните години куп бивши треньори заведоха дела срещу "червените". В това число попадна и Стойчо Младенов, който си търсеше парите за предишния си престой в клуба - по времето на Александър Томов. След като бе уволнен отново, Екзекутора заяви, че ще си търси правата, но до момента не е завел ново дело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cheman
10.02.2013 08:49

според него Дочев не трябва да си търси парите които не са му дадени. Смях !