Хееренвеен - ВВВ Венло, спечелен

15:42
Хееренвеен - ВВВ Венло, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 2 познати от общо 7 мача - 28.6% успеваемост

► Залог на деня за 09.02.2013 г.

 

Основният мотив за този прогноза са многото и лесни голове, които отбраната на гостите допуска, а те са средно над два във всеки мач. Хееренвеен от своя страна разполагат с много добро нападение и от години в клуба се налага стил, подчинен на идеята да се отбележи гол повече от противника. В момента голямата звезда на домакините е машината за голове Финбогасон. От друга гледна точка отбраната на Хееренвеен определено не е от най-добрите, а и като се добави факта, че днес в нея има четирима отсъстващи за този мач, трима от които титулярни изглежда, че головете няма да липсват. Така обстоятелствата и пред ВВВ Венло са добре да се разпише и да помогне за изпълнението на прогнозата.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация