Марто Петров: Важното е да се спасим, а не колко време играя

15:17
Марто Петров: Важното е да се спасим, а не колко време играя
"Не е важно колко минути играя, важно е да се спасим от изпадане", заяви пред испанските медии единственото зимно попълнение на Еспаньол Мартин Петров.
 
Българският ветеран е използван по-скоро като резерва, откакто дойде в каталунския клуб със свободен трансфер от Болтън. Той обаче пази добри спомени от Атлетик Билбао, на когото тимът му предстои да гостува. През сезон 2006-2007 Мартин вкарва гол за Атлетико Мадрид при успеха на "Сан Мамес" с 4:1.

"Играхме страхотен мач. На почивката водехме с 2:0, а аз бях вкарал гол. Беше добре за мен, защото предишния сезон бях отбелязал едва два гола, а онази година започнах силно. Освободи напрежението от мен", заяви 34-годишното ляво крило.

Конкуренцията в Еспаньол за местата в атака е сериозна, но Петров не съжалява от статута си.

"Искам да играя. Но няма нищо. Правя това, което иска треньорът. Ако мога да вляза като резерва и да помогна, това е добре. Важното е да печелим и да се спасим в края на сезона. Това е целта, не минутите, които играя", добави Мартин.

Испанските медии обаче разкриват за купища заеми на каталунския клуб, който няма пари дори да плаща квартирите на играчите си. Има опасност и от фалит, а играчите на Хавиер Агире са на 5 точки от зоната на изпадащите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madridistaaaaaa
09.02.2013 15:32

Трябва да играеш по-често за да помагаш да се спасите , макар , че не вярвам да отпаднат , ти можеш да помогнеш с много !