Сър Алекс недоволен от изказване на Стюърт Пиърс

17:05
Сър Алекс недоволен от изказване на Стюърт Пиърс
Разкритието на Стюърт Пиърс, че Фил Джоунс е болен и ще пропусне двубоя на младежките национали на Англия, остави мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изключително недоволен.

Преди няколко дни Пиърс обяви, че Джоунс е болен от херпес зостер и ще отсъства известно време от терените.

"Какво стана с лекарската конфиденциалност. Джоунс е добре, въпреки изказванията на Пиърс. Изключително разочаровани сме от ФА за този случай. Трябва нещо да се направи по въпроса. ФА е голяма организация и информацията може да изтече по много начини, но това бе разговор между нашия лекар и този на националите и трябваше да си остане между тях", коментира Фъргюсън.

Преди известно време наставникът на червените дяволи бе недоволен, когато Рой Ходжсън разкри, че Ашли Йънг ще пропусне мач на националния отбор, заради контузия в коляното.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roozar
08.02.2013 18:09

Еми прав е САФ.Тези неща са между лекаря и пациента.В случая под лекар се има лекарските щабове на националния и клубния отбор.

billy_944
08.02.2013 17:50

Сега пак ще хейтнете,но иначе като нещо е срещу САФ или Юнайтед веднага казвате "ама то преди.."Каквото и да кажете повече от 50% коментари по тези теми са такива..*cigarette*