Цял отбор ненужни напускат Ливърпул през лятото

12:24
Цял отбор ненужни напускат Ливърпул през лятото
Ливърпул може да се раздели с почти цял отбор играчи през лятото, пише "News of the world". Според изданието, мениджърът на тима Рафаел Бенитес иска средства за нови попълнения, а ненужните в лагера за "мърсисайдци" изглеждат прекалено много.

Шаби Алонсо, Алберт Риера, Райън Бабел, Джърмейн Пенант, Филип Деген, Андрей Воронин, Себастиан Лето и Андреа Досена вероятно ще бъдат обявени за продажба. Повечето от споменатите играчи са трърди резерви и не влизат в плановете на Бенитес, а оферти към тях не липсват.

Ливърпул е набелязал няколко нови футболисти, като най-силно изглежда желанието на "мърсисайдци" да вземат Гарет Бари от Астън Вила.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
10.05.2009 14:44

Инсуа - куц кон?!! Надали си изгледал и 10 минути игрово време на момчето, за да кажеш подобна глупост. За своите 19 години играе отличен футбол и се надявам да го виждам повече в титулярния състав.
По темата - Шаби не вярвам да бъде продаден, освен ако няма нужда от големи финансови постъпления ( все пак сума от порядъка на 18 мил) за осъществяване на друг трансфер. Но съм скептичен към подобна възможност. Риера направи няколко много добри мача и поддържа някакво средно/добро ниво в играта си, но срещу добра сума би могъл да замине.Особено след спекулациите за трансфер на Даунинг на Анфийлд. Бабел би могъл да се впише в отбора, но само ако играе на позицията чист нападател, какъвто беше в Аякс. Видя се,че за крило не става много.Но си мисля,че е доста вероятно да бъде продаден и той.
Деген е твърде чуплив за Англия и трябва да отпътува, още повече че дойде без пари и това си е 100%-ова печалба. Досена е на приливи и отливи, твърде е възможно и той да хване пътя.Воронин още като дойде в Пуул беше в добра форма в Германия, но се видя,че тук не се вписва.Възможността да се вземе някой лев за него не бива да се изпуска.

MegaShooter
10.05.2009 14:22

точно сега Ворнин е в страхотна форма и не ми се вярва да го продаде

benjakis_
10.05.2009 13:55

tyler: Ти си шибания позор братле като не разбираш недей да коментираш Емилиано Инсуа е страхотно лапе на 19 юноша на Бока Хуниорс и до сега се е доказал , че има място в състава на моя любим футболен отбор така , че си задръж тъпите и излишни коментари *wink* смешен си *sick*

Notlike
10.05.2009 13:47

Млъкни бе, качамак. Никой не иска твоето професионално мнение @beckham_07. Според мен това са си живи слухове, а Шаби Алонсо и Риера НЯМА да напуснат скоро Мърсисайд, така че дишайте спокойно...

beckham_07
10.05.2009 13:33

И после Ливърпул искат да са шампиони.Той треньора им се кани да продаде 10тина футболиста ама иначе се конкурират с ЮНАЙТЕД!Фъргюсън вчера каза,че дори не е мислил да купува нови играчи и ако това стене ще са един или максимум двама.И догодина Ливърпул няма да са шампиони!!!!!!!

Bat_Vane
10.05.2009 13:27

Надявам се да е за добро и другият сезон реално най - добрият отбор в Европа - ЛИвърпул да спечели Премиершип и Шампионската лига !

tyler
10.05.2009 13:24

Аз пък не разбирам тоя куц кон ИНСУА как го държат...Меко казано е ШИБАН ПОЗОР *joking*

spitara
10.05.2009 13:05

е немога да разбера защо трябва да се продава играч като Алонсо и Риера а да се оставят играчи като Шарл Итанж,Лукас Лейва,Фабио Аурелио и поне още 2 ма 3 ма има , но незнам аз неразбирам от футбол дано Рафа е преценил всичко УСПЕХ ... YNWA

MegaShooter
10.05.2009 12:56

Филип Деген, Себастиан Лето и Андреа Досена тези могат ама да твърдят,че Шаби Алонсо ще напусне и,че е резерва не става тая. Риера и Бабел също не ми се вярва да напуснат.