Алмерия - Сабадел, спечелен

14:10
Алмерия - Сабадел, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 1 познати от общо 6 мача - 16.7% успеваемост

► Залог на деня за 08.02.2013 г.



Алмерия допусна изненадваща загуба в началото на седмицата, когато въпреки че поведе като гост на втория тим на Реал Мадрид, допусна обрат и в крайна сметка загуби с 1:2. Днес домакините имат чудесна възможност да се реабилитират пред феновете си с домакинска победа срещу съперник без конкретни амбиции и пристигащ без редица ключови единици в селекцията си. Сабадел ще бъде без бранителите Тортолеро, Еспасалдин и Олмо. Титулярната двойка халфове Артеага и Фито също няма да пътуват за мача. В последните си пет гостувания Сабадел победи минимално с 1:0 последния в таблицата Сантандер и загуби всичките си останали срещи. С толкова проблеми и изправени срещу толкова амбициозен съперник, гостите изглеждат с минимални шансове да избегнат поражението.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ronaldivo
09.02.2013 12:46

Ама сотирофф вече има познат мач...Това наистина е нещо ново. Като изключим че февруари месец има един познат от 6 прогнози сотироффф влиза в могъща форма *lol*

putopalo
08.02.2013 19:10

Съгласен съм със Сотиров,мисля че Алмерия ще вземе мача днес.Пуснах Алмерия и Уотфорд да бият с по един гол разлика,коефициентите не са никак лоши,пък да видим какво ще излезе.Ще наблюдавам с интерс и двубоя Каен--Седан,дано гостите да хвърлят бомбата днес.