Неймар: Публиката ще помогне на Бразилия да спечели Мондиал 2014

20:39
Неймар: Публиката ще помогне на Бразилия да спечели Мондиал 2014
Младият бразилски нападател Неймар заяви днес, че "Селесао" трябва да "подобри своята колективна игра", за да се надява да стане световен шампион на Мондиал-2014, който ще се проведе в Бразилия. След снощната загуба от Англия с 1:2 в приятелски мач по футбол Неймар каза в интервю за германската спортна агенция СИД: "Ние опитахме всичко, но това не беше достатъчтно да победим силен отбор като Англия. Трябва да подобрим своята
колективна игра".

Коментирайки Мондиал-2014, младият нападател, смятан от мнозина за бъдещия Пеле, каза: "Като страна-домакин върху нас има голямо напрежение, но може би нашите запалянковци ще ни понесат към победата".

Неймар, избиран за най-добър футболист на Южна Америка през последните две години, не се смята за толкова добър като "Меси, Иниеста или Роналдо, които играят на друго ниво. Те са модел за нас, на терена, но също и с човешките си качества".

Неймар заяви, че има още да учи:"моята игра с глава, техника на удара или притежание на топката".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bahurnho.dimitrov
08.02.2013 03:01

Пак почнахте с вашите 'измислени' коментари.
Тази контрола с Англия ,която направиха Бразилците беше да поритат Лампард , Джерард и Роналдиньо ,защото може би догодина няма да са на световното.
И второ смешно определяте отбора на Бразилия на базата на един мач, при условие ,че бяха без Тиаго Силва , Сандро , Марсело , Дамиао , Хълк (не влезе)

И все пак е важно да се спомене,че първенството на Бразилия свърши началото на декември , така че за 60 % от момчетата снощи това им беше първи сериозен мач от 2 месеца.. ,така че е много глупаво да се определя нивото на игра от една приятелска среща.. много неща не ги мислите и говорите ей така ,колкото да се намирате на приказка..

Успех ви пожелавам, браво на Англичаните, играха добре.. победиха Селесао ,но истината ще се види след година и няколко месеца..

Vikingit
07.02.2013 22:40

Испания и Аржентина. Германия също. Италия скрит фаворит. Толкова. Бразилия трудно ще мине групата. С помощ да, но до 1/8, 1/4 абсолютен макс. Доста минуси за Неймар, изключително разочарование.

chelsea_fannn
07.02.2013 22:44

Италия е скрития фаворит , като се сработят Ел92 и Балотели , не ми се мисли !

TotalOverdose
07.02.2013 22:29

Испания и Германия със сигурност , Аржентина по-вече от четвъртфинал няма да мине , не се лъжете Аржентина не е Барселона *wink*

Marto17
07.02.2013 21:22

тази 'ГОЛЯМА ЗВЕЗДА' снощи нищо не направи, един Л.МОУРА игра доста по добре.

ceco26
07.02.2013 21:59

дам, а за мен Фред бе човека, който можеше да реши мача-за минута вкара гол и друг удар много гадно нацели гредата, после пък гадно се подхлъзна, инак и там вкарваше... относно Бразилия-само да не стане като с ЮАР...подобно на Англия имат добри играчи поотделно, но до момента не видях да играят много добре като отбор, Неймар пък игра като...нито скорост, нито дрибъл, нито пък добри удари и гол не видях от него-чак се чудех тия клипове в нета дали са истина или го е страх от англичаните...

ivanrealmadrid1
07.02.2013 20:59

наистина играят слабо в момента, но все пак догодина те са домакини и едва ли има друга държава която толкова да обича футбола, отбор като тях и то домакини ще хвърлят всякакви сили , може дори да има побутвания *joking* и фенове и футболисти биха умряли да видят бразилия световен шампион 2014

Notlike
07.02.2013 20:47

Хахахахах, с тая игра и подобни пропуски от 1 метър не ги вярвам тези чудесии. А по мое скромно мнение има поне 4 отбора, които могат да ги опънат - Испания, Холандия, Германия, Аржентина и защо не дори Франция, пък и Италия? Бразилците са техничари, но в защита са разпасана бригада. А както всички знаем - нападението печели мачове, защитата печели трофеи.

MaLkO_LuD94
07.02.2013 20:45

На Бразилия с тази игра не само публиката ами и съдиите не могат да им помогнат *smile* Испания Аржентина Германия мисля че в някой от тези 3 отбора се крие истината *smile*