Буркина Фасо е другият финалист за КАН (видео)

23:39
Буркина Фасо е другият финалист за КАН (видео)
Националният отбор на Буркина Фасо се класира за финала на турнира за Купата на Африканските нации, след като надделя над Гана в рулетката на дузпите.
 
Редовното време на срещата приключи при резултат 1:1. Гана поведе срещу Буркина Фасо в 13-ата минута след спорна дузпа, която бе превърната в гол от Уакасо Мубарак. Равенството бе възстановено в 70-ата минута чрез Аристиде Бансе. 
 
Продълженията от по 15 минути също не излъчиха победил и така се стигна до изпълнение на удари от бялата точка, след които Буркина Фасо си осигури победа с 3:2 и право на спор за титлата с Нигерия
 

أهداف بوركينا فاسو 1-1 غانا - أمم أفريقيا 2013 by MediaMasrTv

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
07.02.2013 13:55

Другото, което се забелязва е колко тежко се отразиха революциите в Северна Африка! Знаете Египет каква сила бяха, а и Тунис и Алжир, Мароко са корави отбори.

man4estara10
07.02.2013 17:50

Нямаше нито един арабски отбор на четвърт финала.

Vikingit
07.02.2013 13:48

Помогна се на Гана! Добре че, другите черни минаха напред

El_Fenomeno_9
07.02.2013 00:26

Ганайците имат толкова силно поколение , а пускат такива пълни анонимници и бездарници ... Изобщо не заслужаваха да са тук , всеки мач късмет ги покрива , всеки мач дузпа им се свири , което изглежда абсолютно невероятно , да не говорим колко ги подкрепиха тоя мач , напълно измислена дузпа , безумно отменен 100% гол на Буркина в продълженията , при АБСОЛЮТНА ДУЗПА за Буркина , бе отсъден втори жълт картон на звездата им Питройпа , който дано да не пропусне финала , да му го отменят ... Като цяло излючително слаби ганайци , реалния резултат от този мач е 3:0 за Буркина , успех на "Жребците" във финала , срещат се там напълно заслужено двата най - добре представили се отбори в турнира !!! Радвам се , че мойте любимци от Африка - Замбия , отпаднаха точно от тези 2 тима и то без да загубят от тях *smile*