Македония унищожи Дания

22:38
Македония унищожи Дания
Датският национален отбор по футбол, който е съперник на  България в група "В" на световните квалификации, загуби със срамния резултат 0:3 срещу Македония в приятелски мач, игран в Скопие.

Каспер Шмайхел, който е син на легендарния страж на датчаните Петер Шмайхел, беше предпочетен от Мортен Олсен за титулярен вратар на червения динамит, но решението на националния селекционер се оказа грешно. Каспер не пусна гол в своята врата при нулевото равенство в световната квалификация срещу Чехия през есента, но получи цели три само до 24-та минута срещу Македония.

За водения от Чедомир Яневски тим, в който личеше и името на бившия халф на Левски - Дарко Тасевски, последователно се разписаха Горан Пандев, Агим Ибраими и Николче Новески.

Следващият мач на датчаните в световните квалификации е насрочен за 22 март, когато съперник е Чехия. В същия ден  България е домакин на Малта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
07.02.2013 03:50

майка има на Дания играх 6 мача от който само Дания ме дънят играх за тях дънят ми фиш за 650 Euro

Pechenqgata
07.02.2013 02:47

Аз се надявам след един месец да са във същата форма копгато ще играем един срещу друг, успеем ли да вземем точка или три, вече ще имаме сериозен шанс да заемем поне второто място.

ivanrealmadrid1
07.02.2013 00:05

тея датчаните да вземат да се стегнат и срешу чехия да направят развен или победа ...