Валенсия удари Реал на \"Местая\", Барса може да стане шампион още днес

08:17
Валенсия удари Реал на \"Местая\", Барса може да стане шампион още днес
След позорната загуба с 2:6 от Барселона миналата седмица, Реал Мадрид претърпя ново тежко поражение в испанската Примера, този път при гостуването си на Валенсия с 0:3. Крахът на "кралския клуб" дава възможност на Барселона да стане шампион още в днес, ако победи Виляреал.

"Белия балет", който доиграва сезона и на практика не се бори за нищо, изглеждаше демотивиран на "Местая". Мачът започна с домакински натиск и в 28-а минута Хуан Мата завърши хубава комбинация на "прилепите" и откри резултата в полза на Валенсия. Три минути по-късно Давид Силва покачи на 2:0 след хубав пробив отляво.

Така домакините се оттеглиха на почивка с два гола аванс, като резултатът можеше да бъде и по-трагичен за гостите.

В 68-а минута Валенсия увенча добрата си игра с трето попадение, дело на Рубен Бараха. До края Давид Вия пропиля две удобни възможности да направи загубата на "кралския клуб" още по-тежка.

В другите мачове от кръга, играни по-рано вчера, Севиля победи Майорка с 3:1, а Атлетик Билбао се наложи с 1:0 над Бетис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denso_90_vn
10.05.2009 18:00

Еми брато и аз така не можах ! само че при мен не го приемаше !Бях заложил 12 мача и не можах този да го пусна ! Иначе браво на прилепите

baraba89
10.05.2009 11:44

искам да се оплача официално от хората занимаващи се с подражката на саита *sad* снощи всичките ми залози бяха приключили още в 9ч. исках да заложа валенсия реал на точен 3:0 обаче не ми с епозволяваше и постоянно ми пишеше че даннит еми се обработват кажете кам кого да се обарна !