Буркина Фасо - Гана, загубен

17:18
Буркина Фасо - Гана, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 1 познати от общо 5 мача - 20.0% успеваемост

► Залог на деня за 06.02.2013 г.



Буркина Фасо постигна прекалено много за дебютант в тази надпревара и самото класиране на тима на полуфинал може да се приеме за успех. И днес всички в щаба на Буркина Фасо ще опитат да постигнат поредния си подвиг, но съперникът ще бъде повече от класен. Днешният им опонент е може би най-класният тим на този континент и едва ли Гана ще допусне подценяване, защото ганайските играчи осъзнават, че са на само един мач от заветната цел - участие на финал в Купата на Африканските нации в това й издание. Тук и класата, и опита са на страната на символичните гости, и би трябвало те да подпечатат визите си за участието на финала в тази надпревара още в редовното време. Няма спор, че има стойност в ставката за победа на Гана.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
07.02.2013 22:38

Може би за втори път,откакто рубриката съществува няма*Залог на деня**scared*

Hristiyan_
07.02.2013 13:50

Сразиха ги. Гана вкараха единствения си гол след измислена дузпа. Да не говорим, че отмениха чист гол на Буркина Фасо и не им свириха отново чиста дузпа. А в продълженията да се чуди човек как Гана не получиха 2-3 гола. Жалко и за СУПЕР измисления червен картон за симулация на нападателя на Буркина Фасо, чиста дузпа. Ако някой знае дали се анулират картоните за финала да каже. Иначе стискам палци за новаците *smile* Но мисля, че Нигерия ще ги срази още в редовното.

kozel4e
06.02.2013 22:13

отново ли Губио - може би...85 мин Х....