Попов: Исках да вкарам още на Черно море

14:06
Попов: Исках да вкарам още на Черно море
Нападателят на Кубан Краснодар Ивелин Попов отбеляза едно попадение за своите при успеха с 3:0 над Черно море  в контролна среща, играна вчера. Попов отбеляза, че руският отбор е имал преимущество през цялото време.

"Нашето преимущество през цялата среща се усещаше, цитира думите на Попов официалната страница на Кубан. След почивката и противниците ни имаха добри възможности за гол, но то е защото при нас се появиха младите играки. Ние също като тях, пуснахме млад вратар- на 20 години.

- Как се котира в България клубът Черно море?


- Това е амбициозен отбор с амбициозен треньор. А и самият град Варна във всичко желае да е първи. Във футбола в момента не се получава. Но плановете на този клуб са грандиозни и с лидерите често се представя много достойно.

- Трудно ли е да се играе против сънародници?


- За мене не е. Виждате, че и гол вкарах. С удоволствие щях да вкарам още, но не се получи.

- По време на подготовката често се налага да слушаме фразата, че отборите играят на фона на натоварванията от подготовката. Усещахте ли умора по време на мача вчера?

-  Не, не съм бил кой знае колко изморен, но и свежест разбира се, нямаше. Но това е подготовката ни за новия сезон, как да бъде иначе!?

- Вкараният от вас гол стана доста ефектен. Как се получи? Работите ли върху такива удари?


- Балде и Уреня направиха бърза атака, загубиха топката, но веднага пресираха съперника още пред неговата врата. Футболистите на Варна не успяха да изнесат топката далече от вратата, аз я взех и вкарах над вратаря. Пред мене бяха играчите от защитата и самият вратар- с директен удар нямаше как да се получи. Топката падна точно под горната греда. Иначе аз опитвам всякакви удари, но в тази ситуация преди всичко беше важно да съобразя бързо какво трябва да се прави. Хубавото е, че това решение се оказа правилното и успях да я вкарам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация