Локо София надви Металург Донецк в контрола

19:33
Локо София надви Металург Донецк в контрола
Локомотив София победи украинския Металург Донецк в контролна среща по футбол, играна по време на подготвителния лагер на двата отбора на турска земя.

В 35-та минута Даниел Пеев центрира от лявото крило към свои съотборници, топката се отклони от крака на украински защитник и влезе в мрежата на Панкев - 1:0 за Локомотив София. В 62-та минута в отбора на Металург Донецк в игра се появи бившият нападател на българския национален отбор и бивш играч на ЦСКА Велизар Димитров, който смени капитана Лазич и сложи капитанската лента на ръката си. Именно Велизар Димитров бе в основата на бърза атака в 73-та минута, но след негов пас бразилецът Нелсон стреля над напречната греда.

В 80-та минута след изпълнение на няколко ъглови удара пред вратата на Металург се стигна до нов гол за българския отбор - след третия ъглов удар влезлият през второто полувреме бразилец Уилкер отклони топката в мрежата на украинския вратар Мусиенко - 2:0 за Локомотив София. Бразилецът Уилкер се намира на проби при железничарите. Уилкер влезе в игра в 74-та минута на мача, а в 87-та минути бе сменен от Марчо Дафчев.

В 86-та минута високият близо два метра Траоре бе оставен непокрит и той с удар с глава намали резултата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация