Колчестър - Суиндън, загубен

15:37
Колчестър - Суиндън, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:


м. Февруари: 1 познати от общо 4 мача - 25 % успеваемост

Залог на деня за 05.02.2013 г.

Колчестър - Суиндън

Треньорът на гостите Пауло Ди Канио освен, че за този мач ще пристигне с група от под 15 играчи ще трябва да решава и проблеми от мотивационен характер. Клубът има повече от сериозно финансови затруднения и реално не се цели в промоция, въпреки, че се намира на подобна позиция. Играчите рядко получават възнагражденията си, а многото контузени и наказани играчи преди днешния мач още повече усложняват обстановката. Суиндън имаше тежък мач преди няколко дни с Кроули и след него още няколко играчи се оплакаха от умора и контузии. Колчестър цели да остане колко се може по-далеч от опасната зона и двете му поредни победи в изминалите срещи загатнаха, че тимът може да се справи с това си начинание. Колчестър победи като гост Суиндън с 1:0 в началото на сезона и при тези обстоятелства, днес поне би трябвало да не загуби този мач. Коефициентът също си заслужава.

Прогноза: 1Х ; Коефициент: 1,8


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
06.02.2013 07:21

а този път се доверих и сложих 5 лв *lol*

pavkata_7
06.02.2013 12:44

Друг път да си знаеш.. И аз съм си измислял 5 мача, напиша и прогнозата на Сотиров .. 5-те мача излизат, а неговота НЕ! Просто голями издънки .. Той казва 1Х то - 2, с Реал Мадрид 2 - Алмерия - казва Х2 - то "1-ца" Имам чувството, че ако каже "1Х2", мача няма да излезне.. *thinking*

devic
06.02.2013 01:31

сотирката пак ги е заплел.тоя мач по принцип трябваше да е отложен заради националите(макар само 1 играч да беше повикан). и все пак това за финансовото положение не е вярно. точно суиндън е един от най-стабилните отбори последните години в долните нива.и целта им е единствено промоцията.човек като великия Ди Канио не би се занимавал с малки играчки предвид големия имидж. вярно е че беше без 3ма основни и продадения люк руни ама да играеш срещу кандидат-шампион трябва нещо повече.за днес(6.02) има добър избор,гледай да не спреш на първата спирка при някой пионерски лагер от иран или нова зеландия.