Реал Мадрид II - Алмерия, загубен

15:44
Реал Мадрид II - Алмерия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Февруари: 1 познати от общо 3 мача - 33.33 % успеваемост

Залог на деня за 04.02.2013 г.

Реал Мадрид II - Алмерия

Алмерия се цели в директна промоция като конкуренцията за единственното останалото свободно второ място в Сегунда дивисион е наистина голяма. Едва ли някой ще успее да измести Елче от първата позиция. Това принуждава отборът на Алмерия да бъде особено внимателен срещу тимовете разположение в ниската част на таблицата какъвто е днешният съперник и задължително да печели точки в тези срещи. Вторият тим на Реал Мадрид дприема опонентите си на много малък стадион и това също допринася тимът да бъде един от най-зле играещите домакински отбори. Младите играчи на белия балет загубиха половината от последните си 10 срещи като в тях записаха едва две победи. Алмерия е един от най-добрите гости, но понякога си позволява неочаквани издънки и точно поради тази причина тимът не може да бъде подкрепян сляпо дори в подобни гостувания на тимова с доста по-малък опит и амбиции. Двоен шанс при подобно ниво на коефициента и то в полза на по-класният от двата тима тук изглежда добре решение.

Прогноза: Х2 ; Коефициент: 1.53

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
05.02.2013 07:14

Тия Монако толкова ги търси и все на посредствени коефициенти и вчера, когато можеше да се търсят заради добрата ставка, ги изпуснахме. Вместо това двоен шанс на Алмерия, коефициент между другото доста по-нисък и от 1.6 както е написано... Макар да знам, че е лесно да се говори след като мачовете са минали и че и аз да съм едва ли бих имал кой знае каква успеваемост в проценти, но поне нека да се търсят мачове с коефициент, където риска е в по-голяма степен оправдан. Сотиров е доказвал, че има нюх към такива мачове - напр Челси - Ман Юнайтед, разни оувъри на коефициент над 2 и т.н. Не е атрактивно да се предлага двоен шанс на нищожни коефициенти, когато става въпрос за равностойни отбори или примерно единица на Интер-Болоня на коеф 1.4(това беше първия мач преди няколко години в рубриката). Освен това дали няма възможност да се търсят алтернативни залози, например над 3.5 гола или корнери, картони, голмайстор.... това са все възможности да се търси коефициент и да се избягват гафове с мачове, на които трябва да сложиш огромни пари, за да спечелиш

kozel4e
05.02.2013 07:02

ние сме фенове на отборът от Италия - Губио

putopalo
04.02.2013 23:47

Момчета май хванахме понеделнишката измама,2 на 1 но този път имам и застраховка,така че...

putopalo
04.02.2013 16:26

Лудогорец и Атлетико Параненсе ми направиха уникален подарък днес.Относно прогнозата на Сотиров,отново ще си позволя да изкажа мнение различно от неговото.Истина е че вторите отбори на РМ и Барселона нямат право на промоция за първото ниво на испанския футбол и на пръв поглед нямат кой знае какви амбиции.Но също така е вярно че,това са отбори от млади футболисти,който правят всичко възможно да блеснат за да получат място в горния ешалон.Очаквам *изненада*-РМ да бие и ще дебна на живо за евентуална поправка *smile*