Литекс победи Локо Мездра в хубав мач с шест гола

14:47
Литекс победи Локо Мездра в хубав мач с шест гола
Литекс победи Локомотив Мездра с 4:2 като гост в мач от 26-я кръг на А група. Двата отбора изиграха интересен двубой, в който по-класният тим на гостите стигна заслужено до успеха.

В 14-а минута Шандор Дюри получи хубав пас от Александро Сандриньо, излезе сам срещу вратаря на домакините и откри резултата в полза на "оранжевите". В 32-а минута Станислав Манолев, който бе много активен по десния фланг, центрира към Крум Бибишков и нападателят вкара за 2:0. Три минути по-късно обаче Локомотив се върна в мача. Страти Илиев остана непокрит в наказателното поле на Литекс и с глава намали. В последната минута на полувремето Дока Мадурейра с хубав удар отбеляза трети гол за тима на Станимир Стоилов.

Втората част започна по-добре за домакините. В 52-а минута Любомир Тодоров намали след грешка в защитата на "оранжевите" и върна отбора си в мача. В 68-а минута обаче защитата на Локомотив остави Станислав Манолев сам в наказателното си поле и националът без проблеми направи резултата 4:2 в полза на ловчанлии. До края домакините се опитаха да променят негативния развой на срещата и създадоха добри положения пред вратата на Литекс, но нов гол не падна.

Стартовите състави на двата отбора:

Локомотив Мездра:
Г. Георгиев, Христозов, Рачка, Цветкович, Филипов, Илиев, Л. Тодоров, Лоттас, Бамба, Каранейчев, Кр. Георгиев

Литекс:
Голубович, Барт, Петков, Сандриньо, Дока, Манолев, Николов, Венков, Шандор, Кишишев, Бибишков

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари