Михайлов иска титлата на Холандия и ново предизвикателство

12:06
Михайлов иска титлата на Холандия и ново предизвикателство
Вратарят на Твенте Николай Михайлов разкри, че амбициите му са да спечели титлата в Ередивизи през този сезон. Стражът допълни, че се надява през лятото да подпише с по-голям клуб.

"Искам да стана шампион с Твенте. Това ще бъде перфектно като завършек на престоя ми в този тим. Дължа много на Твенте, тук съм от шест години. Знаете, че договорът ми е до лятото и не крия, че искам ново предизвикателство", обяснява Михайлов в интервю за холандска телевизия.

"Ситуацията в националния отбор на България става все по-добра. Новият ни треньор промени много неща и сега имаме надежда за класиране на Мондиал 2014", допълва стражът.

Михайлов също така сподели и кой е неговият пример за вратар:

"Безспорно това е Джанлуиджи Буфон. Той е не просто много класен на поста си, но и цялостното му поведение вдъхва респект в съперниците и спокойствие в съотборниците му", коментира Николай Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristian96
04.02.2013 13:13

Ще се класираме на Мондиал 2014 това се знае 100% даже,ако се паднем срещу някой по-класен национален отбор,ще бъде в + за нас.

bacardy_breezer
04.02.2013 15:17

Ние стигнем ли до баражи ще се класираме *wink* Въпроса е да го добутаме до там *smile* Голяма битка ще е с Дания и Чехия за 2рото място.

ivanrealmadrid1
04.02.2013 14:22

абе не бъди толкова сигурен , нека се надяваме пък ще видим ... 1во място едва ли . а ако стигнем баражи не се знае с кой ще се паднем