От Сантос мълчат относно "трансфера" на Неймар в Барса

14:06
От Сантос мълчат относно "трансфера" на Неймар в Барса
Поредната информация за евентуален трансфер на Неймар в Барса, публикувана вчера в каталунския ежедневник "Спорт", очаквано предизвика голям интерес в Бразилия и е една от водещите новини в "страната на кафето".

Твърденията на вестника, че суперзвездата на Сантос ще акостира на "Ноу Камп" на 1 юли, засега не са опровергани от клуба или играча. Самият нападател досега отричаше всички информации за предварителен договор с Барселона и бе категоричен, че ще остане в Бразилия до края на Световното първенство през 2014 г. Не на същото мнение е обаче "Спорт", който от няколко месеца не спира да пише, че Неймар ще пристигне в Испания през лятото на 2013 г. Вестникът е най-авторитетният в Каталуния и неведнъж се е сдобивал със секретни информации от кухнята на Барселона. Изданието публикува миналата година снимка от отчета на клуба, на която се вижда, че Барса са платили авансово 10 млн. евро за Неймар.

Сега "Спорт" твърди, че трансферът е потвърден вече и от бразилския клуб, както и от щаба на нападателя. Очаква се той да се присъедини към новия си отбор след турнира за Купата на Конфедерациите. В Каталуния вече никой не се съмнява, че Сандро Росел е прегазил конкуренцията за подписа на играча. Специалистите прогнозират, че дуетът Меси - Неймар може да направи революция в европейския футбол през следващите години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

John_Jameson
03.02.2013 15:34

Както за Гуардиола много се спекулираше, така е и за Неймар! *tongue* Според мен, той ще дойде в Барса!! Точно кога не мога да кажа, но съм сигурен, че Неймар ще играе в Барселона!!! *wink*